GLM-ohjelmisto

Jo 15 vuoden ajan GLM-ohjelmisto on työskennellyt Smart Active Monitor -tarkkailukaiuttimien ja subwoofereiden kanssa minimoidakseen huoneakustiikan haitalliset vaikutukset äänenlaatuun ja taajuustasapainoon – jotta sinun äänitykset kuulostavat loistavilta paikasta riippumatta. GLM 4.1 -ohjelmisto sisältää uuden AutoCal 2 -kalibrointialgoritmin ja merkittäviä uusia ominaisuuksia, jotka tuottavat entistä nopeamman kalibrointiajan ja tarkemman taajuusvasteen.


Hukassa akustiikassa?

Jos miksauksesi eivät välity oikein muilla kaiutinjärjestelmillä, se voi johtua monitoreiden ja huoneen yhteisvaikutuksena syntyvästä vääristyneestä taajuusvasteesta. Vääristynyt taajuustasapaino studion kuuntelussa voi tuottaa vääriä ratkaisuja ja lopputulos ei kuulosta oikealta studion ulkopuolella.

Vapauta luovuutesi

GLM 4 -ohjelmisto kytkee saumattomasti yhteen Genelec-älykaiuttimien ja subwoofereiden sisäisen signaalinkäsittelyn, pienimmästä 8320A-mallista massiiviseen 1236A-malliin saakka. GLM 4:n mittamikrofonilla voit analysoida huoneesi akustiikan, jonka jälkeen GLM 4.1:n AutoCal 2 -algoritmi laskee tarvittavat taajuuskorjaukset, tasonsäädöt ja viivekorjaukset jokaiselle monitorille ja subwooferille. Myös subwooferin jakotaajuus ja vaihesäätö asetetaan automaattisesti. Automaattisen säädön jälkeen voit myös vapaasti tehdä manuaalisia muutoksia korjauksiin ja näin hienosäätää lopputuloksen juuri sinulle sopivaksi. Joten jos haluat parhaan kuuntelutarkkuuden akustiikaltaan erinomaisessa huoneessa, tai jos työskentelet haastavassa, normaalia "elävämmässä" huoneessa, GLM on työkalusi.

Täydellinen hallinta

Eikä siinä vielä kaikki! Kun olet optimoinut monitorien suorituskyvyn huoneeseesi sopivaksi, GLM toimii päivittäisessä käytössä monipuolisena kuuntelun ohjauslaitteena, jossa voit valita eri monitoreja käyttöön, säätää tarkasti halutun kuunteluvoimakkuuden ja paljon muuta.

Teollinen muotoilija Harri Koskinen on ollut mukana luomassa GLM 4 -ohjelmiston virtaviivaista ja helppokäyttöistä käyttöliittymää. Harrin kädenjälki näkyy kuusikulmaisissa muodoissa, jotka ovat saaneet inspiraationsa luonnon muodoista ja orgaanisesta kasvusta, aivan kuten GLM 4 kasvaa ja kehittyy sinun työsi mukana. GLM toimii kymmenellä eri kielellä, mukaan lukien suomi. Myös ulkoasu voidaan vaihtaa tumman tai vaalean teeman mukaiseksi.

Oletpa kokenut GLM-käyttäjä tai GLM 4:n parissa vasta ensimmäistä kertaa, ohjelmisto on täysin vapaasti ladattavissa alla olevasta linkistä.

Valmiina verkottumaan

GLM-ohjemiston käyttöä varten tarvitset GLM-käyttöpakkauksen (8300-601), jotta voit ohjata SAM-älykaiuttimia. Pakkaus sisältää GLM-verkkosovittimen, 8300A-mittamikrofonin, 1,8 metrin USB-kaapelin ja Pika-asennusoppaan. Verkkosovitin liitetään Mac tai PC -tietokoneeseen sarjan mukana tulevalla USB-kaapelilla ja monitoreihin 5m ethernet-kaapelilla, joka toimitetaan jokaisen SAM-monitorin ja subwooferin mukana.

GLM 4 ei voi hallita perinteisiä Genelecin analogisia kaiuttimia. Jos käytät meidän perinteisiä aktiivikaiuttimia, muista säätää niiden takapaneelin DIP-kytkimet kun olet sijoittanut ne huoneeseesi, jotta saat neutraalin taajuusvasteen. Täydelliset ohjeet löytyvät jokaisesta käyttöoppaasta.

Genelec

GLM-käyttöpakkaus

Pakkaus sisältää:

Pika-asennusopas
GLM verkkosovvitin
USB kaapeli
Genelec 8300A mittamikrofoni ja pidike 3/8" ja 5/8" kierteisiin

Värivaihtoehdot:

GLM 4


Lataa GLM 4

Täytä tietosi alle saadaksesi latauslinkin sähköpostiisi.


Käytän GLM-ohjelmistoa pääasiassa: *
Yhteystiedot

*vaaditut kentät

Referenssit

Etsi jälleenmyyjäsi

Kirjoita kenttään sijaintisi ja löydä lähin jälleenmyyjäsi.