Tutkimus

Äänen tutkimus vaatii tarkimmat työkalut. Genelec-monitorien vertaansa vailla oleva tarkkuus ja laatu ovat tehneet meistä tutkijoiden ensisijaisen valinnan ympäri maailman.

Bang & Olufsen valitsi Genelecin VR-laboratorioonsa.

Rehellistä suorituskykyä

Tasainen taajuusvaste, kontrolloitu suuntaavuus ja äärimmäisen värittymätön äänikuva sekä kaiuttimen akustisella akselilla että sivusta mitattuna, ovat ne ominaisuudet, jotka tekevät Genelec-monitorista täydellisen työkalun äänen tarkkailuun tutkimuskäytössä – tarjoten rehellisen toiston ilman keinotekoisia lisäyksiä.

A Multi-Channel Experiment at Huddersfield University

Ennakoitavaa tarkkuutta

Edustitpa sitten akateemista laitosta tai kaupallista organisaatiota, tutkimuskäytössä käytettävien monitorien on kyettävä skaalautumaan monipuolisesti monokuuntelusta aina monikanavaiseen immersiivisen audion toistoon saakka. Alati kehittyvä GLM™-ohjausjärjestelmästämme tarjoaa mahdollisuuden luoda, optimoida ja kontrolloida monimutkaisimpiakin Genelec Smart Active Monitor SAM™ -studiomonitorijärjestelmiä tarjoten tarkkaa, kontrolloitua ja ennakoitavissa olevaa suorituskykyä.

Ratkaisuja haasteisiin:

Konfiguraatio ja kalibrointi

Jokaisella Genelec-monitorilla on kyky mukautua ympäristöönsä. Siinä missä Classic-sarjamme mallit tarjoavat yksinkertaiset takapaneelin huoneenkorjauskytkimet, SAM™-studiomonitorimme integroituvat GLM™-ohjausjärjestelmäämme, tarjoten käyttöösi vielä paljon tehokkaamman sapluunan monitorinhallinnan työkaluja.

GLM™-ohjausjärjestelmällä voit kalibroida ja kontrolloida Genelec SAM™-järjestelmiäsi paikan päällä, monokuuntelusta aina monikanavaisiin immersiivisen audion formaatteihin saakka, voiden hienosäätää ja tarkkailla taajuusvasteita, tasoja ja viiveitä – sekä muuttaa formaattia helposti ja nopeasti.

Tämä antaa sinulle tarkan, luotettavan ja toistettavissa olevan lopputuloksen, huolimatta kuuntelutilan haastavuusasteesta.


Skaalautuvuus

Erityyppisten projektien kehittyessä saatat pian huomata tarvitsevasi pala palalta muokattavissa olevan lähestymistavan äänilähteillesi, joka mahdollistaa monitorijärjestelmäsi uudelleenkonfiguroinnin tarvittaessa.

Genelec voi auttaa sinua tässä useillakin eri tavoilla.

Ensinnäkin, SAM™-studiomonitorijärjestelmän luominen onnistuu kuin leikiten GLM™-ohjausjärjestelmän avulla, sillä voit käyttää GLM:n AutoCal™-toimintoa kohdistaaksesi järjestelmän – automaattisesti tai manuaalisesti – ja optimoida jokaisen monitorin haluamallasi tavalla. Valinta on sinun.

Toisekseen, kaikki kompaktit aktiivimonitorimme mahduttavat hämmästyttävän suorituskykynsä hämäävän pieneen kokoon – joten vaikka kanavamääräsi kasvaisikin, tila huoneessasi ei lopu kesken!


Immersiivinen audio

Kun yritykset pyrkivät saavuttamaan uskottavan henkilökohtaisen binauraalisen immersiivisen audion kokemuksen, sekä suora ääni että heijastukset on sovitettava erikseen jokaiselle kuulijalle, reaaliaikaiset pään ja kehon liikkeet huomioiden. Binauraalinen toistojärjestelmä vaatii siis paljon prosessointitehoa, ja sen rakentamien tietojen on myös oltava mahdollisimman tarkkoja.

Loppujen lopuksi, tarkka immersiivinen kokeellinen järjestelmä on kaiken subjektiivisen tutkimuksen ja tietojenkeräämisen ydin. Kaikki Genelec-monitorit ovat erinomaisia tässä käyttötarkoituksessa, mutta The Ones -tuoteperheen koaksaaliset pistesäteilijät ovat aivan erityisen värittömiä sekä suora- että heijastetoistossaan, mikä tekee niistä aivan poikkeuksellisen erinomaisen valinnan immersiivisen äänen tutkimiseen.


Etsi jälleenmyyjäsi

Kirjoita kenttään sijaintisi ja löydä lähin jälleenmyyjäsi.

Rajausvaihtoehdot
X Rajausvaihtoehdot
All
Studiomonitorit
Kotikaiuttimet
AV-asennus
Tekninen huolto
Showroom
Experience Centre
SAM Certified
Smart IP Certified
Maa