Smart IP Controller

Smart IP Controller -sovellus tarjoaa käyttäjille yksinkertaisen mahdollisuuden hallita kaiuttimien toimintoja älypuhelimen tai tabletin kautta. Smart IP Controller on täydellinen ratkaisu vähemmän monimutkaisten asennusten kohdalla, sillä se on suoraviivainen ja helppokäyttöinen.Välitön pääsy

Smart IP Controller on suunniteltu käytettäväksi sen jälkeen, kun kaiuttimet on ensin asennettu ja konfiguroitu Smart IP Manager -ohjelmiston avulla. Maksuton Smart IP Controller voidaan ladata loppukäyttäjän älypuhelimeen tai tablettiin (iOS tai Android) ja sillä pääsee helposti hallitsemaan kaiuttimien keskeisiä toimintoja, kuten mykistystä, äänenvoimakkuutta ja virran kytkentää.

Alueellinen ohjaus

Smart IP Controller löytää automaattisesti verkon kaiuttimet ja tarjoaa helppokäyttöisen ja intuitiivisen käyttöliittymän. Pääsy joihinkin tai kaikkiin ohjelmoinnin aikana luotuihin vyöhykkeisiin voidaan määäritellä sovelluksessa, mikä varmistaa, että jokaiselle loppukäyttäjälle voidaan antaa tarpeelliset käyttöoikeudet. Controller on ihanteellinen valinta pienempiin asennuksiin, sillä se tarjoaa yksinkertaisen ja edullisen vaihtoehdon kolmannen osapuolen ohjausjärjestelmille.

Aloita lataamalla Smart IP Controller -sovellus.


Genelec Smart IP Controller | New mobile and tablet app for Android and iOS


Etsi jälleenmyyjäsi

Kirjoita kenttään sijaintisi ja löydä lähin jälleenmyyjäsi.

Rajausvaihtoehdot
X Rajausvaihtoehdot
All
Studiomonitorit
Kotikaiuttimet
AV-asennus
Tekninen huolto
Showroom
Experience Centre
SAM Certified
Smart IP Certified
Maa

hello

Kaipaatko tukea?


Etsi tukiportaalistamme useimmin kysyttyjä kysymyksiä:

Voit myös lähettää asiakaspalvelutiimille kysymyksen tästä.