Kaiuttimet kotiin

Kuvittele että voisit kuulla suosikkimusiikkiasi omassa kotonasi yhtä kirkkaasti ja tarkasti kuin konserttisalissa. Genelecillä on yli 40 vuoden kokemus aktiivisten tarkkailukaiuttimien tekemisestä ammattilaisten vaativaan käyttöön, ja G-sarjan kotikäyttöön suunnitellut aktiivikaiuttimet ammentavat tuosta kokemuksesta. Lopputuloksena on sarja kaiuttimia joissa yhdistyy paras äänenlaatu, käytön helppous sekä uniikki, minimalistinen ja ajaton muotoilu.

Home Listening

Kaunis ääni & kaunis muotoilu

Genelecin G-sarjan aktiivikaiuttimissa orgaaninen, pyöristetty muoto yhdistyy tarkkaan äänentoistoon. Koska Genelecin aktiivikaiuttimet on suunniteltu yhtenä integroituna kokonaisuutena, sisältäen itse kaiuttimen sekä vahvistimet että muun elektroniikan, niiden äänenlaatu on parempi ja maksimiäänenvoimakkuus on suurempi kuin vastaavan kokoisilla perinteisillä passiivikaiuttimilla. Genelecin aktiivikaiuttimet ovat myös luotettavuudeltaan parempia kuin passiivikaiuttimet.

Saumatonta äänen ja muotoilun yhteistyötä

G-sarjan kaiuttimien muotoilua ei ole suunniteltu pelkästään ulkonäköä ajatellen. Itse asiassa muoto on syntynyt Genelecin tuotekehityksen ja palkitun teollisen muotoilijan Harri Koskisen yhteistyön tuloksena ja sillä on monia etuja. Kaiutinkotelon terävät kulmat aiheuttavat diffraktiota, eli haitallisia heijastuksia akustisista epäjatkuvuuslinjoista, joka vääristää kaiuttimen ääntä. Genelecin G-sarjan koteloiden pyöreät kulmat ja kaarevat muodot minimoivat diffraktion, jolloin tuloksena on erittäin selkeä ääni ja loistava erottelukyky ja tarkka stereokuva. Genelecin Directivity Control Waveguide (DCW™) -suuntain yhdistyy saumattomasti koteloon ja se on yhteensovitettu tarkasti diskanttielementin kanssa, jotta sekä basso- että diskanttielementtien suuntakuviot olisivat yhdenmukaiset jakorajataajuudella.

Kaiken tämän tuloksena on kaiutin, jonka äänenväri on luonnollinen laajalla kuuntelualueella. Suuntaavuuskäyttäytymistä hallitaan tarkasti, jotta ääntä säteilisi mahdollisimman paljon suoraan kohti kuuntelualuetta, jolloin kaiutin toimii hallitusti myös akustoimattomissa ympäristöissä.

Ratkaisuja haasteisiin:

Käytä tila järkevästi

Jokainen koti on ainutlaatuinen kooltaan ja muodoltaan, joten ei ole olemassa "yhtä kaikille" sopivaa audioratkaisua. Laajan kaiutinvalikoimamme ja asennustarvikkeiden avulla on kuitenkin helppo valita Genelec-kaiutinjärjestelmä, joka sopii täydellisesti huoneesi mittoihin ja tarpeisiin.

Sen lisäksi, että tarjoamme valikoiman kaiutinmalleja erittäin pienikokoisista ylöspäin - jokainen askel mallistossa ylöspäin lisää kykyä tuottaa enemmän ääntä ja matalien taajuuksien ulottuvuutta. Saatavilla olevien tarvikkeiden ja kiinnikkeiden valikoima tarkoittaa, että voit sijoittaa Genelec-kaiuttimesi vapaasti oli paikka hylly, pöytä, lattia, seinä tai katto - aina käytettävissä olevan tilan mukaan.


Akustisesti huono tila

Jokainen kaiuttimista kuulemasi ääni on yhdistelmä suoraa ääntä ja huoneesi akustiikkaa - ja jokainen huone kuulostaa erilaiselta.

Vaikka äänitysstudiot käyttävät paljon aikaa ja vaivaa tilojensa akustiseen käsittelyyn varmistaakseen, että ne kuulostavat mahdollisimman neutraaleilta ja värittöminä, tämä ei tietenkään aina ole realistista useimmissa kodeissa.

Genelec on aina pyrkinyt suunnittelemaan kaiuttimia, jotka minimoivat huoneakustiikan huonot vaikutukset, jotta kuulemasi musiikki olisi mahdollisimman lähellä alkuperäistä lähdettä. Jokainen kaiutin on varustettu akustisilla kytkimillä joiden avulla ääni on neutraali paikasta riippumatta.


Yksinkertainen on kaunista

Menneiden aikojen hifi-järjestelmissä oli usein paljon erillisiä laitteita, jotka olivat sekä monimutkaisia että fyysisesti suuria.

Nykypäivän kotiäänentoistojärjestelmä voi olla paljon virtaviivaisempi ja tyylikkäämpi. Koska filosofiamme on integroida tehovahvistin itse kaiutinkoteloon, voit vain yksinkertaisesti valita äänilähteen, kuten striimerin, ja liittää tämän suoraan omiin Genelec-kaiuttimiin – joustavalla ohjauksella tablet-laitteen tai älypuhelimen kautta.

Tuloksena on kompakti ja tyylikäs kokoonpano, jota on helppo konfiguroida ja hallita.


Referenssit

SAM for Home Audio | Smart Active Monitoring Technology explained

SAM for Home Audio | Genelec Loudspeaker Manager explained

SAM for Home Audio | Auto-calibrating Genelec's high-end systems


Etsi jälleenmyyjäsi

Kirjoita kenttään sijaintisi ja löydä lähin jälleenmyyjäsi.

Rajausvaihtoehdot
X Rajausvaihtoehdot
All
Studiomonitorit
Kotikaiuttimet
AV-asennus
Tekninen huolto
Showroom
Experience Centre
SAM Certified
Smart IP Certified
Maa