Musiikkiklubit

Genelec sulauttaa tehon tarkasti tarjotakseen tasaisen äänenlaadun koko tapahtumapaikkaan. Tarjoamme studiotasoisen selkeyden ja annamme yleisön nauttia jokaisesta musiikin yksityiskohdasta.

Livesoundi, studiolaatu

Musiikkiklubi on yhtä hyvä, kuin sen äänentoisto. Genelec tarjoaa parhaan mahdollisen elävän musiikin tuotannon ja yleisö kuulee esityksen ennenkuulumattomalla tavalla: Yksityiskohtaisemmin ja intiimimmin, kuin mikään muu järjestelmä. Värittömän äänentoiston ollessa sekä kuunteluakselilla että sen ulkopuolella, yleisö voi nauttia laadukkaasta äänestä koko illan.

Täydellinen luotettavuus

Täysin optimoidun äänen saavuttamiseksi Genelecin aktiivikaiuttimissa on jokaiselle kaiutinelementille oma vahvistimensa. Tämä teknologia tarjoaa myös täydellisen luotettavuuden vuorokauden ympäri erittäin kehittyneiden kaiutinsuojapiirien ansiosta. Meillä on vuosikymmenien kokemus vaativista asiakkaista, joilla ei yksinkertaisesti ole varaa laitevikoihin.

Ratkaisuja haasteisiin:

Päälava

Keikkapaikoille on elintärkeää, että tapahtuma on laadukas. Genelec karkottaa huonolaatuisen äänen live-esityksistä.

Lukemattomat artistit ja äänittäjät luottavat Genelec-kaiuttimiin kirjoitus- ja äänitysprosessin aikana. Genelecin suorituskykyisemmät mallit perustuvat samaan lähestymistapaan äänen laatussa ja suunnittelussa.

Artistit tietävät, että Genelec-kaiuttimet takaavat saman laadun, joka on seurannut heitä heidän luovan matkansa alusta lähtien.


Pubit, baarit ja lounget

Päälavan järeämpien mallien lisäksi Genelecin kaiuttimet varmistavat saman laadun säilyvän myös loungessa ja baarissa.

Kattavalla kaiuttimien valikoimallamme on samat suunnitteluperiaatteet, mikä takaa yhtenäisen äänen koko rakennuksessa.

Genelec-kaiuttimilla on ainutlaatuinen kyky tuottaa täydellistä selkeyttä missä tahansa äänenvoimakkuudessa. Vieraasi voivat nauttia musiikista ilman, että heidän keskustelunsa hukkuu.


Muut esitysalueet

Yleisökokemuksen parantamiseksi myös muut esityspaikat ja -alueet ansaitsevat saman huomion yksityiskohtiin kuin päälava.

Olipa kyseessä esimerkiksi yläkerran baari, jossa on pienempi bändi tai toinen pienempi lava, varmista, että ne tarjoavat saman ensiluokkaisen äänenlaadun. Näin artistit voivat tarjota aina parhaansa.

Kun kaikki lavat kuulostavat yhtenäisiltä, esityksiä on helpompi sekoittaa ja sinulla on sama tarkka kaiutinjärjestelmän hallinta - suuremmista esityksistä intiimimpiin keikkoihin.


Genelec and G Livelab Tampere: creating the perfect live music venue | Genelec AV

G Livelab | The Future of Live Music | Genelec sound system


Etsi jälleenmyyjäsi

Kirjoita kenttään sijaintisi ja löydä lähin jälleenmyyjäsi.

Rajausvaihtoehdot
X Rajausvaihtoehdot
All
Studiomonitorit
Kotikaiuttimet
AV-asennus
Tekninen huolto
Showroom
Experience Centre
SAM Certified
Smart IP Certified
Maa