Julkiset tilat

Genelec tarjoaa ensiluokkaisen ja täydellisesti ympäristöönsä sopivan äänikokemuksen aina museoista ja gallerioista vähittäiskauppoihin. Tarjoamme äänenlaadun, luotettavuuden ja valintamahdollisuuden 120:stä väristä.

Suorituskyky kohtaa estetiikan

Kaiuttimiamme näkyy julkisilla paikoilla kaikkialla maailmassa: Pienikokoiset, korkealaatuiset kaiuttimet, jotka ovat helppo asentaa ja toimivat luotettavasti vuosien ajan. Meille tekninen suorituskyky ja estetiikka kulkevat aina käsi kädessä, joten voit myös olla varma, että Genelec-kaiuttimet näyttävät aina niin hyviltä kuin miltä ne kuulostavat.

Täydellinen jokaiseen ympäristöön

Kaiuttimillamme voit toistaa ääntä matalalla äänitasolla ja saada silti selkeän, ymmärrettävän suorituskyvyn. Vaikeissa akustisissa ympäristöissä tämä voi olla todellinen etu. Kaiuttimiemme sisäänrakennettu vahvistin sovitetaan aina täydellisesti kaiuttimeen, joka takaa optimaalisen suorituskyvyn varmistaen myös järjestelmän pitkäikäisyyden.

Ratkaisuja haasteisiin:

Myymälät

Äänillä voidaan vaikuttaa ihmisten viihtyvyyteen ja ostokäyttäytymiseen. Huono ja häiritsevä ääni voi väsyttää kuulijaa, kun taas miellyttävä äänimaailma voi saada ihmiset pysymään kauemmin. Tarjoamalla paremman äänenlaadun taustamusiikille ja äänimainoksille, ostajat tuntevat olonsa rennommaksi.

Nykyaikaisessa vähittäiskaupassa on kyse erottumisesta. Genelec-kaiuttimet tarjoavat huomattavasti paremman äänikokemuksen, mikä parantaa myymälöiden yleistä laatua. Tarjoamme erilaisia kaiutinvaihtoehtoja, seinäasennettavista malleista uppomalleihin, jotka antavat sinulle joustavuuden, jota tarvitset sopeutuaksesi täydellisesti mihin tahansa ympäristöön.

Monia mallejamme on saatavana myös 120 eri custom RAL-värinä vastaamaan yrityksen värejä. Uppokaiutinvalikoimassamme on myös maalattavat säleiköt ja kehykset.


Museot

Herätä näyttelyt henkiin laadukkaalla äänikokemuksella, joka sopii täydellisesti akustiseen ympäristöönsä. Genelec tarjoaa koskemattoman äänen, 120 värivaihtoehtoa ja vuosikymmeniä kestävän rakenteen.

Selkeä ääni on paljon helpompi ymmärtää, joten kaiuttimiemme käyttäminen museonäyttelyihin tarjoaa erinomaisen kävijäkokemuksen ja välittää viestin helpommin. Kunnianhimoisemmissa hankkeisssa Genelec-kaiuttimien tarkka, väritön ääni ympäröi täydellisesti kävijät uskottavalla immersiivisyydellä.

Smart IP -tuotteet tuovat asennuksen joustavuuden uudelle tasolle, joka palvelee erityisesti vaihtuvia näyttelyitä. Kalibrointiohjelmiston avulla voit määrittää ja virittää useita Genelec-kaiuttimia yhdeksi kokonaisuudeksi.


Galleriat

Genelec-kaiuttimien puhdas ja yksityiskohtainen ääni on tehnyt meistä vaihtoehdon vaativille äänitaiteilijoille ja gallerioille ympäri maailmaa.

Ääni on olennainen osa aistien matkaa. Hemmottelemalla kävijää äänellä saat paremman kokemuksen - parannat heidän näkemäänsä kuulollaan. Kaiuttimemme tarjoavat täydellisen selkeyden myös matalilla äänitasoilla.

Taide on yhä useammin sekoitus erilaisia sisältöjä, joten on tärkeää toistaa taiteilijan luoma ääni uskollisesti. Kaiuttimistamme suosittuja vaativien taiteilijoiden keskuudessa koska pystymme toteuttamaan alkuperäisen vision juuri sellaisena kuin se oli tarkoitettu.

Takapaneelin huonekorjauskytkimien ja kalibrointiohjelmiston avulla jokainen Genelec-kaiutin voidaan virittää tarkasti tilan vaatimuksiin.


Referenssit

Moesgaard Museum Takes Visitors on ‘The Journey’ with Genelec

Genelec Smart IP helps deliver multisensory experience at Finnish Music Hall of Fame


Etsi jälleenmyyjäsi

Kirjoita kenttään sijaintisi ja löydä lähin jälleenmyyjäsi.

Rajausvaihtoehdot
X Rajausvaihtoehdot
All
Studiomonitorit
Kotikaiuttimet
AV-asennus
Tekninen huolto
Showroom
Experience Centre
SAM Certified
Smart IP Certified
Maa