Studiomonitorit

Genelecin studiomonitorit ja subwooferit ovat saavuttaneet ammattilaisten standardityökalun aseman radio- ja TV-työssä, musiikin äänityksessä, elokuvien äänityössä sekä miksaus- ja masterointityössä.

Classic Studiomonitorit ja Subwooferit

Classic -studiomonitorit ja subwooferit ovat saavuttaneet ammattilaisten standardityökalun aseman radio- ja TV-työssä, musiikin äänityksessä, elokuvien äänityössä sekä miksaus- ja masterointityössä.

SAM™ Coaxial Studiomonitorit

Genelecin Smart Active Monitor (SAM™) Coaxial studiomonitorit ovat käänteentekevä ratkaisu ammattilaisille, jotka vaativat äärimmäisen korkeaa laatua äänen tarkkailuun.

SAM™ Compact Studiomonitorit

Genelecin Smart Active Monitor (SAM™) Compact Studiomonitoriperhe on tehty ammattilaisille ja mallisto soveltuu tarkkailujärjestelmien toteutukseen kaikkein vaativimmissa kohteissa.

SAM™ Master Studiomonitorit

Genelecin SAM™ Master -tuoteperheen studiomonitorit sopivat suuriin ja korkealaatuisiin tuotantoympäristöihin, joissa vaaditaan erittäin suorituskykyisiä kaiuttimia.

SAM™ Studio Subwooferit

Genelecin Smart Active Monitor (SAM™) Studio subwooferit täydentävät SAM™-tarkkailukaiuttimia vaativimmissa ammattikäytön sovelluksissa.
Tilaa syöte RSS - Studiomonitorit