High-End -äänentoisto kotona

Mikään muu huippuluokan kaiutin ei vastaa Genelecin kykyä antaa sinun kokea musiikkiesityksen kaikki yksityiskohdat ja vivahteet, aivan kuten taiteilija on tarkoittanut sinun kuulevan sen. Suorituskyvyn ollessa niin tarkka ja läpinäkyvä tuomme sinut paljon lähemmäksi musiikkia.

Ammattitason ääni kotona

Genelecillä on yli 40 vuoden kokemus aktiivisten tarkkailukaiuttimien tekemisestä ammattilaisten vaativaan käyttöön. Mallistomme kaikki kaiuttimet ammentavat tuosta kokemuksesta.

Kuuntele musiikkia, älä huonetta

Laadukas kaiutin toistaa musiikkia totuudenmukaisesti värittämättä ääntä: Kuulema on kuitenkin aina yhdistelmä kaiuttimen tuottamaa alkuperäistä ääntä sekä kuunteluhuoneesi akustisia ominaisuuksia. Kaikki Genelec-kaiuttimet on suunniteltu huolellisesti minimoimaan huoneesi ongelmalliset vaikutukset ja tarjoamme myös monipuolisia huonekorjausominaisuuksia, joiden avulla voit optimoida kaiuttimet täydellisesti kotiisi.

Ratkaisuja haasteisiin:

Vaikea huoneakustiikka

Harvat kodin omistajat haluavat räätälöidä kuunteluhuoneensa akustiikan samalla tavalla kuin ammattistudiot.

Olemme käyttäneet Genelecissä yli neljä vuosikymmentä suunnittelemalla kaiuttimia, jotka sietävät mahdollisimman haastavaa huoneakustiikkaa. Menemme pidemmälle kuin mikään muu kaiutinbrändi auttaaksemme sinua kompensoimaan huoneesi huonoja akustisia vaikutuksia.

Huolellinen harkinta kaiuttimien sijoittamisesta on todella hyvä alku. Tämän lisäksi
käyttämällä takapaneelin huonekorjauskytkimiä - tai älykkäiden aktiivikaiuttimien GLM-kalibrointiohjelmistoa - voit edelleen hienosäätää kaiutinjärjestelmääsi tarjoamaan neutraalin ja todenmukaisen äänentoiston lähes kuuntelupaikastasi riippumatta.


Totuudenmukainen kuuntelu

Usein on helppo kuulla ero, kun teet muutoksia kuunteluasetuksiin, kuten kuunteluasennon, kaiuttimen sijainnin tai huonekalujen siirtämiseen.

Mutta mitä äänelle todella tapahtuu, kun teet tämän?

Studiossa kaiutinjärjestelmän taajuusvaste on viritetty melko tasaiseksi ja neutraaliksi, jotta insinööri voi tuottaa luotettavia miksauksia, joiden tiedetään kuulostavan hyvältä muissa hyvin säädetyissä järjestelmissä. Mutta jos huoneesi akustiikka heikentää kaiuttimista tulevaa ääntä, kuulemasi voi olla kaukana taiteilijan tarkoituksesta.

Onneksi voimme auttaa tässä, koska jokainen Genelec-kaiutin voi sopeutua huoneeseesi ja tuottaa tasaisemman vasteen myös kotona. Erityisesti älykkäät aktiivikaiuttimet integroituvat tiiviisti GLM-kalibrointiohjelmistoomme, joten näet todella, mitä huoneesi tekee - ja korjaat sen helposti.Tarjolla on paljon vaihtoehtoja äänen räätälöimiseksi omaan makuun.


Valinnan vaikeus

Budjettisi suhteen on monia vaatimuksia kun kyseessä on huippuluokan ääni. Joskus voi olla vaikea tietää, mihin priorisoida, jotta eron todella kuulisi.

Me Genelecillä olemme yrittäneet helpottaa tätä ongelmaa tarjoamalla sinulle korkealaatuisimmat kaiutinjärjestelmät, joissa on täysin optimoidut ja integroidut tehovahvistimet - poistamalla siten ulkoisen vahvistuksen tarpeen ja kustannukset, jotka liityvät yleensä järjestelmän kaapelointiin. Genelecin avulla voit olla varma, että kaikki kaiuttimet ja vahvistimet on suunniteltu täydentämään toisiaan täydellisen suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Sitten on kyse hyvän äänilähteen valitsemisesta ja huoneeseesi sopivien Genelec-kaiuttimien valitsemisesta - ja se riippuu käyttötarkoituksesta, huoneen koosta ja kuunteluetäisyydestä.

Ja koska meillä on niin laaja valikoima kaiuttimia kirjahyllymalleista suurikokoisiin kaiuttimiin, voit olla varma, että jokaisella on sama Genelec-perheen DNA ilman kompromisseja.


SAM for Home Audio | Smart Active Monitoring Technology explained

SAM for Home Audio | Genelec Loudspeaker Manager explained

SAM for Home Audio | Auto-calibrating Genelec's high-end systems


Etsi jälleenmyyjäsi

Kirjoita kenttään sijaintisi ja löydä lähin jälleenmyyjäsi.

Rajausvaihtoehdot
X Rajausvaihtoehdot
All
Studiomonitorit
Kotikaiuttimet
AV-asennus
Tekninen huolto
Showroom
Experience Centre
SAM Certified
Smart IP Certified
Maa