Avoimet työpaikat

Genelec etsii jatkuvasti osaavia ja lahjakkaita työntekijöitä menestyvään tiimiinsä.


Avoimet työpaikat


Kesätyöhaku 2024

Kesätyöhaku 2024 on päättynyt. Kiitos kaikille hakemuksen täyttäneille ja aurinkoista kesää!


Avoin hakulomake

Voit täyttää avoimen hakulomakkeen alla:

Avoin hakulomake
Rekrytoinnin tietosuojaseloste

Tämä tietosuojailmoitus koskee kaikkia henkilötietoja, jotka toimitat työhakemuksen yhteydessä sekä muita mahdollisia myöhemmin toimittamiasi hakemukseen liittyviä tietoja.

Tietoja hallinnoi Genelecin HR. Tietoja käsitellään arvioitaessa ehdokkaan sopivuutta Genelecin avoimiin tehtäviin. Käsittelyn oikeusperusteena on sopimuksen tekemistä edeltävien toimenpiteiden toteuttaminen rekisteröidyn pyynnöstä. Mikäli hakemus johtaa työsuhteeseen, tiedot siirretään Genelecin HR-järjestelmään.

Tietoihin on pääsy Genelecin HR:llä ja valintaan osallistuvilla henkilöillä. Lähtökohtaisesti tietoja säilytetään EU:n alueella, mutta tietoja voivat käsitellä arviointiin ja valintaan osallistuvat Genelecin henkilöt myös EU:n ulkopuolella.

Tietoja säilytetään 12 kuukautta hakemuksen toimittamisesta.

Genelec tukee rekisteröidyn oikeuksia henkilötietojen tarkastamiseen, niiden oikaisemiseen, poistamiseen, rajoittamiseen ja siirtämiseen järjestelmästä toiseen. Lisäksi rekisteröidyllä on oikeud tehdä valitus valvontaviranomaiselle (tietosuojavaltuutettu). Mikäli sinulla on kysyttävää tietosuojailmoitukseen tai tietojesi käsittelyyn liittyen, pyydämme lähettämään sähköpostia osoitteeseen mydata@genelec.com.