Koulut

Värittymätön äänentoisto on perusedellytys esimerkiksi puheen ymmärrettävyydessä. Tämä on tärkeä ominaisuus koulujen luokkatiloissa.

White 4000 Series Educational Header

Auttaa oppimaan

Opiskelijat oppivat todistetusti paremmin, kun he kuulevat selvästi. Genelecin kaiuttimilla opiskelijat kuulevat kaiken selkeästi joka puolella luokkatilaa.

White 4000 Series Classroom Educational

Auttaa opettamaan

Opetuksessa ja koulutuksessa käytetään yhä enemmän erilaisia medioita, jolloin ääni tulee esim. älylaitteista, älynäytöistä ja kannettavista tietokoneista. Meillä on tarjota kaiuttimet oppimisympäristöihin työpöydän ja luokkahuoneiden kaiuttimista luentosalien tarpeisiin.

Ratkaisuja haasteisiin:

Luokkahuoneet

Opiskelijoiden on kuultava opettajansa, missä tahansa he istuvatkin. He ovat aktiivisempia oppimisessa kuulo- ja visuaalisten ärsykkeiden kautta, joten on tärkeää investoida parhaaseen käytettävissä olevaan kaiutintekniikkaan.

Kaiuttimen hallittu suuntaavuus pitää huolen, että äänenlaatu sekä puheen ymmärrettävyys säilyy hyvänä eri puolilla luokkatilaa.

Genelec suunnittelee korkealaatuisia kaiuttimia, jotka on helppo asentaa, ja tuottavat puhtaan, tarkan äänen, jota modernit luokkahuoneet todella tarvitsevat.


Yksilöllinen kuuntelu

Pienikokoisten kaiuttimiemme valikoimasta löytyy ratkaisut pienempiin tiloihin ja yksilöllisiin kuuntelutarpeisiin.

Pienillä kaiuttimillamme on samat suunnitteluperiaatteet kuin isoillakin, joten ne tarjoavat saman huippuluokan äänenlaadun. Yksilöllisessä oppimisympäristössä tämä tarkoittaa sitä, että opiskelijat voivat kuulla jokaisen sanan, myös pienellä äänenvoimakkuudella.

Mediatuotannossa opiskelijat pystyvät analysoimaan työnsä kriittisesti Genelec-kaiuttimilla. Ne voidaan sijoittaa pöydälle tai asentaa seinälle. Molemmat vaihtoehdot tarjoavat luotettavan ja helppokäyttöisen ratkaisun.


Luentosalit

Laaja valikoimamme mahdollistaa, että Genelec-kaiuttimet ovat valittavissa myös kampuksen isompiin tiloihin. Suorituskykyisemmät mallit tuottavat saman koskemattoman äänen, mutta mahdollistavat pidemmät kuunteluetäisyydet.

Suuremmat kaiutinmallimme täyttävät koko auditorion mukavasti selkeällä, ymmärrettävällä puheella. Lisävarusteiden laaja valikoima mahdollistaa asennuksen siten, että voit sijoittaa ne huoneeseen parhaiten sopivaan paikkaan.


Etsi jälleenmyyjäsi

Kirjoita kenttään sijaintisi ja löydä lähin jälleenmyyjäsi.

Rajausvaihtoehdot
X Rajausvaihtoehdot
All
Studiomonitorit
Kotikaiuttimet
AV-asennus
Tekninen huolto
Showroom
Experience Centre
SAM Certified
Smart IP Certified
Maa