Kiertotalouden tukemista äänenlaadusta tinkimättä

Tehdashuolletut ja takuunalaiset Genelec Certified Pre-Owned™ -kaiuttimet ovat täällä.Mikään ei tee meitä onnellisemmaksi, kuin tieto siitä, että valmistamamme kaiuttimet ovat käytössä ja auttavat sinua toteuttamaan unelmasi äänentoistossa – vielä vuosia sen jälkeen, kun ne lähtivät tehtaaltamme ja löysivät ensimmäisen kotinsa.

Osana kestävyystyötämme ja kiertotalouden edistämistä meillä on ilo ilmoittaa, että Genelec Certified Pre-Owned™ -kaiuttimet ovat nyt täällä.

Tarjoamalla kodin Certified Pre-Owned™ -tuotteelle säästät sekä luontoa että saat vastinetta rahoillesi. Kierrätys ja uudelleenkäyttö aikaansaavat jaettua hyötyä.

Kuinka se toimii?

Huoltoasiantuntijoidemme testaamat ja hyväksymät Genelec Certified Pre-Owned™ -kaiuttimet sisältävät 2 vuoden takuun sekä osille että huoltotyölle. Voit ostaa tuotteita muutamilta valtuutetuilta Genelec-jälleenmyyjiltä, jotka takaavat sinulle parhaan mahdollisen asiakaspalvelun ja tuen. Toki myös oma huoltotiimimme on saatavilla, jos tarvitset meitä.

Genelec Certified Pre-Owned™ -kaiuttimia on rajallinen määrä ja ne tarjoavat sinulle sen erinomaisen äänenlaadun ja luotettavuuden, jota olet tottunut odottamaan tuotteiltamme. Valikoimaan kuuluu niin nykyisiä mallejamme kuin satunnaisia vintage-helmiä, joista jokainen tarjoaa yhtä hyvän suorituskyvyn kuin uutenakin.

Built to trust

Our longstanding commitment to sustainable manufacturing means that our service team are still supporting products decades after they been manufactured, and we’re still repairing loudspeakers that were produced as far back as 1978, the year our company was founded! By designing loudspeakers that are both durable and serviceable, and backing them up with genuine spare part support, we can ensure that your loudspeakers keep sounding great for many, many years.

View from the top

“When we founded Genelec, our first customer was YLE – the Finnish Broadcasting Company – and their high standards demanded that we designed products with longevity, so we considered sustainability issues many times, right from the early days.

Today, the environmental awareness of customers keeps on growing continuously, and if this is not considered, there will simply be no business in the future – that’s the reality. As the current younger generation gets older, and assuming they’ll retain their values, sustainability will continue to be hugely important.”

Topi Partanen, Genelec co-founder

Tehdashuolletut ja takuunalaiset Genelec Certified Pre-Owned™ -kaiuttimet ovat täällä.

Mistä ostan?

Audiokauppa


Verkkokauppaan

Mareksound


Verkkokauppaan

Oletko antanut uuden kodin käytetylle Genelec-tuotteelle?

Mistä tahansa käytetyt Genelecit hankitkaan, haluaisimme kuulla lisää sinusta – sekä kaiuttimistasi!

Ehkä olet ammattilainen, harrastat kotistudiossa tai olet muuten vain omistautunut musiikinkuuntelija? Lisää sosiaalisessa mediassa julkaisuusi hashtag #GenelecPreOwned, esitelläksesi laitteistosi ja tarina sen taustalla.

Jaamme joitain suosikkitarinoitamme, joten tervetuloa mukaan!