Kiertotalouden tukemista äänenlaadusta tinkimättä

Tehdashuolletut ja takuunalaiset Genelec Certified Pre-Owned™ -kaiuttimet ovat täällä.

Tutustu valikoimaan verkkokaupassa ›Mikään ei tee meitä onnellisemmaksi, kuin tieto siitä, että valmistamamme kaiuttimet ovat käytössä ja auttavat sinua toteuttamaan unelmiasi äänentoiston parissa – vielä vuosia ja vuosikymmeniä sen jälkeen, kun ne lähtivät tehtaaltamme ja ilahduttivat ensimmäistä omistajaansa.

Osana kestävyystyötämme ja kiertotalouden edistämistä meillä on ilo ilmoittaa, että Genelec Certified Pre-Owned™ -kaiuttimet ovat nyt saatavilla verkkokaupastamme. Me Genelecillä pidämme kestävää kehitystä yhtä tärkeänä kuin kannattavuutta ja äänenlaatua. Tämä pitkäaikainen periaate juontaa juurensa perustajamme Ilpo Martikaisen elämänfilosofiaan.

Hankkimalla Certified Pre-Owned™ -tuotteen säästät sekä luontoa että saat vastinetta rahoillesi, sillä jokainen Certified Pre-Owned™ -tuote tarjoaa yhtä hyvän suorituskyvyn kuin uutenakin – edullisempaan hintaan. Kierrätys ja uudelleenkäyttö aikaansaavat jaettua hyötyä.

Kuinka se toimii?

Pitkäaikainen sitoutumisemme kestävään valmistukseen tarkoittaa sitä, että voimme tarjota tuotteillemme huoltopalvelua vielä vuosikymmeniä niiden valmistuksen jälkeen. Korjaamme ja huollamme edelleen kaiuttimia, jotka on valmistettu vuonna 1978, yrityksemme perustamisvuonna! Suunnittelumme lähtökohta on aina ollut valmistaa kestäviä ja huollettavia kaiuttimia ja pidämme huolta varaosien saatavuudesta.

Huoltoasiantuntijoidemme testaamat ja hyväksymät Genelec Certified Pre-Owned™ -kaiuttimet sisältävät 2 vuoden takuun sekä osille että huoltotyölle. Ennen vuotta 2005 valmistetuilla tuotteilla on myös vaihtotakuu: jos emme voi korjata niitä, niin vaihdamme ne vastaavaan Certified Pre-Owned™ -tuotteeseen. Voit ostaa tuotteita verkkokaupastamme ja huoltotiimimme asiakaspalvelu ja tuki on aina saatavilla, jos tarvitset meitä.

Genelec Certified Pre-Owned™ -kaiuttimia on tarjolla rajallinen määrä, aina satunnaisista vintage-helmistä klassikkomallien ajattomaan designiin ja uudempien kaiuttimien edistyneeseen teknologiaan. Ne kaikki tarjoavat sinulle sen erinomaisen äänenlaadun, tarkkuuden ja luotettavuuden, jota olet tottunut odottamaan tuotteiltamme. Valitsemalla Certified Pre-Owned™ -kaiuttimen, et vain hanki palaa audiohistoriaa, vaan teet myös ympäristötietoisen päätöksen.

Verkkokauppaan ›

Built to trust

Our longstanding commitment to sustainable manufacturing means that our service team are still supporting products decades after they been manufactured, and we’re still repairing loudspeakers that were produced as far back as 1978, the year our company was founded! By designing loudspeakers that are both durable and serviceable, and backing them up with genuine spare part support, we can ensure that your loudspeakers keep sounding great for many, many years.

View from the top

“When we founded Genelec, our first customer was YLE – the Finnish Broadcasting Company – and their high standards demanded that we designed products with longevity, so we considered sustainability issues many times, right from the early days.

Today, the environmental awareness of customers keeps on growing continuously, and if this is not considered, there will simply be no business in the future – that’s the reality. As the current younger generation gets older, and assuming they’ll retain their values, sustainability will continue to be hugely important.”

Topi Partanen, Genelec co-founder

Genelec Certified Pre-Owned


Tehdashuolletut ja takuunalaiset Genelec Certified Pre-Owned™ -kaiuttimet ovat täällä.

Tutustu valikoimaan verkkokaupassa ›

Mistä ostan?

Audiokauppa


Verkkokauppaan

Mareksound


Verkkokauppaan

Oletko antanut uuden kodin käytetylle Genelec-tuotteelle?

Mistä tahansa käytetyt Genelecit hankitkaan, haluaisimme kuulla lisää sinusta – sekä kaiuttimistasi!

Ehkä olet ammattilainen, teet musiikkia tai olet muuten vain omistautunut musiikinkuuntelija? Lisää sosiaalisessa mediassa julkaisuusi hashtag #GenelecPreOwned, esitelläksesi laitteistosi ja tarina sen taustalla.

Jaamme joitain suosikkitarinoitamme, joten tervetuloa mukaan!