Katso video ›

" />
Smart IP -kaiuttimet - Genelec Suomi

Smart IP

Smart IP on jokaisen asentajan unelma: valikoima verkkoon kytkettäviä kaiuttimia, jotka tarjoavat erinomaisen äänenlaadun, tehokkuuden ja vaivattoman kaiuttimien hallinnan vain yhden CAT-kaapelin kautta.

Katso video ›

Katso tuotelanseerausvideo

Smart IP on jokaisen asentajan unelma: valikoima verkkoon kytkettäviä kaiuttimia, jotka tarjoavat erinomaisen äänenlaadun, tehokkuuden ja vaivattoman kaiuttimien hallinnan vain yhden CAT-kaapelin kautta.

Katso video ›


Power to the speaker.
Power to the installer.


Vuonna 2019 lanseerattu Smart IP -asennuskaiutinperheemme koostuu kolmesta kompaktista pinnalle asennettavasta kaiutinmallista, katto- ja riippukaiuttimesta, sekä asentajille suunnatusta kehittyneestä järjestelmänhallintaohjelmistosta ja helppokäyttöisestä Controller-sovelluksesta loppukäyttäjille. Sulavalinjainen Smart IP -sarja yhdistää hienoimpien studiolaatuisten kaiuttimien suorituskyvyn joustavuuteen ja mukavuuteen, jonka IP-audio tai AoIP tuo mukanaan.

"Kaikki tarvitsemasi toimii yhdellä, tavallisella verkkokaapelilla - mukaan lukien tarpeeksi tehoa ja suorituskykyä keskisuuriin asennuksiin. Integraattoreilla on hyppysissään täydellinen ratkaisu: korkealaatuiset kaiuttimet sisäänrakennetulla signaalinkäsittelyllä ja integroiduilla vahvistimilla, jotka kaikki ovat Genelecin tunnettua huipputasoa niin äänenlaadun kuin valmistuksen osalta."

—Aki Mäkivirta • Genelecin tuotekehitysjohtaja


Luotu ammattilaisille

Smart IP on suunniteltu laatutietoisille ammattilaisille, jotka vaativat kaiuttimilta huippulaadukasta suorituskykyä ja mahdollisuutta integroida ne nopeasti ja saumattomasti mihin tahansa AV-asennukseen, olipa projekti kuinka monimutkainen tahansa.

PoE-virralla toimiva ja sekä Dante- että AES67-formaattien kanssa yhteensopiva Smart IP tarjoaa joustavan kaiuttimienhallintaratkaisun järjestelmäsuunnittelijoille, integraattoreille ja asentajille, sillä se on skaalautuva, laadukas ja kustannustehokas valinta.

Laajan asennustarvikevalikoiman ja väriviimeistelyvaihtoehtojen ansiosta Smart IP sulautuu täydellisesti mihin tahansa ympäristöön tai värimaailmaan.

Erinomainen äänenlaatu

Smart IP -kaiuttimet hyödyntävät samaa aktiivista kaksitiekaiutinten tekniikkaa, joka on tehnyt Genelecistä ykkösvalinnan vaativiin studio- ja lähetystuotantoasennuksiin jo yli neljänkymmenen vuoden ajan.

Smart IP -kaiuttimet sisältävät tavaramerkkimme Minimum Diffraction Enclosure -kotelon ja Directivity Control Waveguide -suuntaimen ja tarjoavat näin ollen selkeyttä, ymmärrettävyyttä ja tasaisen kattavuuden yhdistettynä 100 prosenttiseen luotettavuuteen. Jokainen kaiutin tukee jopa kahdeksankanavaista audiostriimiä 32–96 kHz näytteenottotaajuudella ja 16–24 bitin esitystarkkuudella. Kaikkea voidaan hallita Dante Controller -ohjelmistolla.

Täydellinen hallinta

Smart IP Manager -ohjelmisto on suunniteltu toimimaan tiiviisti minkä tahansa Smart IP -kaiutinjärjestelmän kanssa ja sen avulla asentajat voivat määrittää lähes rajattoman määrän huoneita, kaiutinvyöhykkeitä, yksittäisiä kaiuttimia ja audiokanavia. Sen toiminnallisuuksiin kuuluu kaiuttimien löytäminen verkosta, monipuolinen huonekorjainvalikoima, järjestelmäorganisoinnin työkalut ja järjestelmän tilan seurantaominaisuudet. Smart IP -kaiuttimet sopivat myös erittäin monimutkaisiin, akustisesti haastaviin projekteihin, sillä julkinen API-rajapinta mahdollistaa kaiutinten ulkoisen ohjauksen kolmannen osapuolen laitteiston tai taloautomaatiojärjestelmien kautta.

Pienemmissä ja vähemmän monimutkaisissa asennuksissa Smart IP Controller -sovellus tarjoaa loppukäyttäjälle yksinkertaisen keinon kaiuttimien päivittäiseen hallintaan. Controller ladataan älypuhelimeen tai tablettiin ja sen kautta voi helposti säätää kaiuttimien äänenvoimakkuutta, mykistää ne tai kytkeä virta päälle/pois sekä ohjata kokonaisia vyöhykkeitä. Controller löytää automaattisesti verkon kaiuttimet ja tarjoaa selkeän käyttöliittymän, jota sekä asiantuntijat että ei-tekninen henkilökunta pitävät helppokäyttöisenä.

Kestävä kehitys

Yhteistyössä muotoilija Harri Koskisen kanssa suunnitellut tyylikkään minimalistiset Smart IP -kaiuttimet on valmistettu uudelleenkierrätetystä alumiinista, korkeimpien ympäristöstandardien mukaisesti Iisalmen tehtaallamme.

Smart IP -järjestelmä on suunniteltu alhaiselle virrankulutukselle ja tarjoamaan luotettavaa suorituskykyä vuosikymmeniksi. Saatavillasi on aina Genelecin laadukas asiakaspalvelu ja huolto, joten Smart IP -järjestelmä on turvallinen, pitkäaikainen ja ympäristöystävällinen investointi.

Genelec Smart IP | Premium networked audio for AV made simple

Genelec Smart IP | Quick Setup Guide - How to create a simple networked audio system


Kuinka se toimii?

Olemme pitkään suunnitelleet pienikokoisia kaksitiekaiuttimia ja esittelimme ensimmäisen IP-studiomallimme vuonna 2016, mutta Power-over-Ethernet -teknologia oli avainasemassa suunniteltaessa Smart IP:n käyttöä yhden kaapelin avulla.

Smart IP hyödyntää patentoitua sisäistä virranhallintaa, joka tarjoaa huomattavasti korkeamman äänenpaineentason kuin mikä oli aiemmin mahdollista minkään perinteisen PoE:n kautta. Itse asiassa Smart IP voi tuottaa maksimaalisen äänenpaineentason aina kun sitä tarvitaan, mikä riittää pieniin ja keskikokoisiin äänentoistojärjestelmiin – ensimmäisenä maailmassa.

Sisäinen virtalähde varastoi virtaa, jotta Smart IP -kaiuttimet voivat toimia todellisten äänisignaalien, musiikin ja puheen kanssa. Koska äänisignaalit ovat dynaamisia, korkean huipputehon jaksot ovat tyypillisesti rajallisia, kun taas tehollinen keskimääräinen taso eli RMS-arvo pysyy paljon alhaisempana.

Smart IP -kaiuttimet

4410A

Smart IP Installation Speaker

When space is tight, the 4410A delivers the single cable networked convenience of Smart IP in a powerful, super-compact format.


SPL

96 dB

Vahvistimen teho

18 W Bass (Class D) + 18 W Treble (Class D)

Taajuusvaste

67 Hz - 40 kHz (-6 dB)

Taajuusvasteen tarkkuus

± 2.5 dB (74 Hz - 20 kHz)

Kaiutinelementtien mitat

76mm Bass + 19mm Treble (muunna tuumiksi)

Mitat

H 181 x W 121 x D 115 mm, (muunna tuumiksi)

Paino

1.5 kg / 3.3 lb

Liitännät

1 x RJ45 AES67 / Dante Input

4420A

Smart IP Installation Speaker

The 4420A packs the power and flexibility of Smart IP technology into an ultra-compact enclosure, bringing clarity, intelligibility and uniform room coverage to the tightest of spaces.


SPL

100 dB

Vahvistimen teho

50 W Bass (Class D) + 50 W Treble (Class D)

Taajuusvaste

55 Hz - 39 kHz (-6 dB)

Taajuusvasteen tarkkuus

± 1.5 dB (62 Hz - 20 kHz)

Kaiutinelementtien mitat

105mm Woofer + 19mm Tweeter (muunna tuumiksi)

Mitat

H 226 x W 151 x D 142 mm, (muunna tuumiksi)

Paino

3.1 kg / 6.8 lb

Liitännät

1 x Euroblock Analog Input

1 x RJ45 AES67 / Dante Input

4430A

Smart IP Installation Speaker

Looking for exceptional sound over IP? The 4430A offers power, audio and loudspeaker management via a single standard CAT cable, delivering unrivalled flexibility, cost-effectiveness and simplicity of installation.


SPL

104 dB

Vahvistimen teho

50 W Bass (Class D) + 50 W Treble (Class D)

Taajuusvaste

45 Hz - 39 kHz (-6 dB)

Taajuusvasteen tarkkuus

± 1.5 dB (58 Hz - 20 kHz)

Kaiutinelementtien mitat

130mm Woofer + 19mm Tweeter (muunna tuumiksi)

Mitat

H 285 x W 189 x D 178 mm, (muunna tuumiksi)

Paino

5.1 kg / 11.2 lb

Liitännät

1 x RJ45 AES67 / Dante Input

1 x Euroblock Analog Input

Käyttäjäkokemuksia

Genelec Smart IP | Supercell AV: Premium audio adds muscle to mobile-gaming giant’s HQ

Genelec Smart IP | Office Space: Cecil Coworking embrace premium audio and design

Genelec Smart IP | Sports Museum: Premium audio completes the experience

Referenssit

Etsi jälleenmyyjäsi

Kirjoita kenttään sijaintisi ja löydä lähin jälleenmyyjäsi.