Aktiivikaiuttimet Kotiin

Kuvittele että voisit kuulla suosikkimusiikkiasi omassa kotonasi yhtä kirkkaasti ja tarkasti kuin konserttisalissa. Genelecillä on yli 40 vuoden kokemus aktiivisten tarkkailukaiuttimien tekemisestä ammattilaisten vaativaan käyttöön, ja G-sarjan kotikäyttöön suunnitellut aktiivikaiuttimet ammentavat tuosta kokemuksesta. Lopputuloksena on sarja kaiuttimia joissa yhdistyy paras äänenlaatu, käytön helppous sekä uniikki, minimalistinen ja ajaton muotoilu.

G-sarjan Aktiivikaiuttimet

Genelecin G-sarjan aktiivikaiuttimet on kehitetty laatutietoisille kotikäyttäjille. Ne on suunniteltu äärimmäisen laadukkaaksi kokonaisuudeksi, jossa kaiutin sisältää myös elementtikohtaiset tehovahvistimet.

F-sarjan Aktiivisubwooferit

Genelecin sisustusystävälliset F-sarjan subwooferit on suunniteltu täydentämään Genelecin G-sarjan aktiivikaiuttimia silloin, kun tarvitaan voimakkaampaa alabassotaajuuksien toistoa.

Katto- ja Seinäkaiuttimet

Genelecin seinään tai kattoon upotettavat aktiivikaiuttimet ovat ratkaisu kohteisiin, jossa halutaan saavuttaa laadukas äänentoistojärjestelmä, mutta kaiuttimien ei haluta olevan näkyvillä.
Tilaa syöte RSS - Aktiivikaiuttimet Kotiin