TV & Pelaaminen

Jotta voisit todella arvostaa modernin TV-tuotannon ja tietokonepelien uskomatonta äänenlaatua, tarvitset parhaimmat kaiuttimet, jotka paljastavat äänimaailman kaikki yksityiskohdat ja vivahteet.

TV & Genelec Home Speakers

Avaa tunteet

Pelituotannon standardi on nykyään niin laadukasta, että TV-ohjelman ja pelin välillä voi joskus olla vaikeaa erottaa toisistaan. Mutta vaikka kuva antaa sinulle tietoa, todellinen tunne tulee äänestä - joka voidaan avata vain korkealaatuisilla kaiuttimilla.

Kuule, mitä ammattilaiset kuulevat

Runsaan TV- ja pelisisällön ansiosta on tärkeää, että äänentoistojärjestelmäsi antaa sinulle mahdollisuuden kokea tarkalleen, mitä sisällöntuottajat tarkoittivat. Koska monet televisio- ja pelialan ammattilaiset luottavat Genelec-kaiuttimiin, miksi et kuuntelisi samaa ammattilaatua kotonasi?

Ratkaisuja haasteisiin:

TV-äänen parantaminen

Koska nykypäivän erittäin ohuiden televisioruutujen kuvanlaatu kasvaa hämmästyttävällä nopeudella, tämä tarkoittaa ironisesti, että sisäisten kaiuttimien tila on nopeasti kutistumassa, joten TV:n ääni voi kärsiä merkittävästi.

Mahdollisuudet parantaa television ääntä ovat helposti saatavilla. Televisioiden analogisten ja digitaalisten audiolähtöjen yleistyessä järjestelmän päivittäminen ensiluokkaisilla ulkoisilla kaiuttimilla on yksinkertaista.

Meillä on laaja valikoima kaiuttimia ja subwoofereita tähän tarkoitukseen. Huoneesi koosta ja sovelluksesta riippumatta, upea ääniratkaisu TV:n kaveriksi on täysin mahdollista.


Siirtyminen monikanavaiseen järjestelmään

Ei ole epäilystäkään siitä, että mikäli olet kokenut monikanavaisen elokuvan ja pelaamisen jännityksen, voi olla vaikea palata stereoon. Tuo täydellinen uppoutuminen ja sijoittuminen aivan toiminnan ytimeen on erittäin voimakas ja kiehtova tunne.

Vaikka monikanavaisen järjestelmän asentaminen olohuoneeseesi voi tuntua pelottavalta mahdollisuudelta, se on usein mukavin ja luonnollisin paikka rentoutua.

Hyvä uutinen on, että meillä on valikoima isolta kuulostavia, mutta pienikokoisia kaiuttimia, jotka sopivat ahtaimpiin tiloihin ja mahdollistavat monikanavaisen järjestelmän käyttämisen asuintilassasi huoneen koosta riippumatta.

Löydät meiltä myös laajan valikoiman säädettäviä kiinnitysmahdollisuuksia jolloin löydät helposti paikan kaiuttimille kodin hyllyltä, seinältä tai katosta.


Lisää selkeyttä

Useimmat meistä tietävät, millaista on kun televisiokokemus kärsii epäselvän vuoropuhelun takia - jos joudut korostamaan äänenvoimakkuutta tai lisäämään tekstityksen, jokin on ilmeisesti vialla.

Jos ihmisen ääni kuulostaa luonnottomalta, kaiuttimet ovat yleensä väärin asennettu. Kaiuttimien sijainti vaikuttaa merkittävästi äänenlatuun ja tämä onkin yksi tärkeimmistä asioista mihin kannattaa kiinnittää huomiota.

Hyvä uutinen on, että jokaisessa Genelec-kaiuttimessa on huonekorjauskytkimiä, joiden avulla voit kompensoida äänenväriä nopeasti ja yksinkertaisesti - ja varmistaa siten, että lähes tilasta riippumatta voit olla varma luonnollisesta, värittömästä äänestä.


Referenssit

SAM for Home Audio | Smart Active Monitoring Technology explained

SAM for Home Audio | Genelec Loudspeaker Manager explained

SAM for Home Audio | Auto-calibrating Genelec's high-end systems


Etsi jälleenmyyjäsi

Kirjoita kenttään sijaintisi ja löydä lähin jälleenmyyjäsi.

Rajausvaihtoehdot
X Rajausvaihtoehdot
All
Studiomonitorit
Kotikaiuttimet
AV-asennus
Tekninen huolto
Showroom
Experience Centre
SAM Certified
Smart IP Certified
Maa