RAW

Olemme sitoutuneet edistämään kestävää kehitystä ja yhtenä osoituksena siitä ovat Genelec RAW -kaiuttimet. RAW-sarjan kaiuttimia yhdistää erinomainen äänenlaatu, rouhea estetiikka ja pienempi ympäristökuormitus.

Studio, julkinen tila tai koti. RAW sopii kaikkialle.

RAW-kaiuttimia ei maalata lainkaan, joten ne kuluttavat vähemmän viimeistelymateriaaleja. Tämä ympäristöystävällisempi viimeistely antaa kierrätetyn alumiinin luonnollisen kauneuden loistaa ja tekee jokaisesta kaiuttimesta yksilöllisen näköisen ja tuntuisen. RAW-valikoima sisältää suosituimpia kaiutinmallejamme niin studio-, AV- kuin Home Audio -sarjoista ja nyt uusimpina tulokkaina kaksi koaksiaalista kolmitiemonitoria The Ones -sarjasta.

Virheetön ääni, upea ulkonäkö.

Kaikissa RAW-malleissa on ajaton Minimum Diffraction Enclosure (MDE) -kotelo, joka on kehitetty läheisessä yhteistyössä muotoilija Harri Koskisen kanssa. Siron kotelon kaareva muoto tarjoaa erittäin tasaisen taajuusvasteen, tarkan äänikuvan ja erinomaisen akustisen suorituskyvyn. RAW on kaikin puolin loistava valinta, sillä virheetön ääni, rouhean kaunis ulkokuori ja vastuullinen valmistustapa täyttävät tiukimmatkin kriteerit.

Referenssejä

Etsi jälleenmyyjäsi

Kirjoita kenttään sijaintisi ja löydä lähin jälleenmyyjäsi.

Rajausvaihtoehdot
X Rajausvaihtoehdot
All
Studiomonitorit
Kotikaiuttimet
AV-asennus
Tekninen huolto
Showroom
Experience Centre
SAM Certified
Smart IP Certified
Maa