DJ & Elektroninen musiikki

Soitettiinpa biisejäsi klubien äänentoistojärjestelmillä tai Bluetooth-kaiuttimilla – Geneleceillä saavutat haluamasi soundin – joka tilassa.

lds lumberjack White 8351 Upgrade SAM™ Studio Monitor

Älä usko hypetykseen

Harva musiikkigenre on yhtä intensiivinen kuin mitä tanssimusiikki on, puhumattakaan tarjolla olevasta laitevalikoimasta tätä musiikkityyliä tuottaville ja esittäville. Tarkat studiomonitorit ovat ehdoton edellytys kuullaksesi miltä musiikkisi todellisuudessa kuulostaa – ilman mitään keinotekoista hypetystä. Geneleceillä voit miksata tietäen, että yleisösi tulee kuulemaan musiikkisi juuri niin kuin sinäkin.

Studio

Lujaa... mutta puhdasta

Tiedämme, että tarvitset tanssimusiikin tuottajana monitorit, jotka saa soimaan lujaa – joten tarjoamme molempia, sekä tehoa että tuettua alataajuuksien toistoa. Genelec-monitorien kauneus piilee siinä, että ne tarjoavat kaiken sen energian mitä tarvitset todella tunteaksesi musiikin, jonka äärellä olet – juuri sillä neutraaliudella, jota tarvitset voidaksesi luoda parhaan miksaustuloksen.

Ratkaisuja haasteisiin:

Eri kuunteluympäristöt

Tilanne on luultavasti tuttu: miksaus toimii upeasti studiossa, mutta kun viet sen klubiympäristöön... hmm, mitä tapahtui?

Valitettavasti tämä on tyypillistä perinteisillä DJ-monitoreilla, jotka eivät ole erottelevat ja neutraalit taajuusvasteeltaan, kuten aitojen referenssitason monitorien kuuluu olla. Ne peittävät hienoimmat yksityiskohdat musiikistasi ja usein ylikorostavat bassoa – joka saa sinut vähentämään LF tasoa, johtaen bassoltaan kevyeen lopputulokseen soitettaessa muissa järjestelmissä.

Kontrastiksi, Genelec paljastaa pienimmätkin epätäydellisuudet miksaustuloksestasi, joten voit todella alkaa säätämään luotettavasti sekä virveli- että bassosoundiasi. Ja koska Genelec-monitorit on helposti viritettävissä huoneen mukaan, tarkoittaa se sitä, että sinun on mahdollista kompensoida huoneen mahdollisesti tuottamat bassokorostumat ja luoda neutraali kuuntelu missä tilassa ikinä työskenteletkin.


Luota siihen mitä kuulet

Olitpa sitten tarkistamassa alempien taajuuksien balanssia tai miksaustuloksen energiaa lujaa kuunnellessa, sinun pitää pystyä kuulemaan totuus.

Luotettavaa miksaustulosta varten – ja suojataksesi kuuloasi – me suosittelemme aina pitämään kuuntelutason johdonmukaisella ja kohtuullisella tasolla, mutta tulee aina olemaan ne hetket, jolloin haluat nostaa tasoja löytääksesi oikean kuuntelutason ja tarkistaaksesi miten haluamasi energia välittyy raidaltasi.

Riippumatta koosta, kaikki Genelecin studiomonitorit ovat todella suorituskykyisiä – erityisesti alataajuuksien toistoltaan. Ja siinä missä jotkin monitorit alkavat kuulostamaan haurailta ja epäbalanssissa olevilta kuunneltaessa kovemmalla tasolla, Geneleceillä voit aina luottaa, että se mitä kuulet on kuuntelutasosta huolimatta aina värittymätöntä ja neutraalia, vähentäen näin kuunteluväsymystä pidemmissäkin sessioissa.


Isot ja pienet tilat

Tänä päivänä voit kirjoittaa ja äänittää musiikkia missä vain – kaupallisessa studiossa, omassa studiossasi, makuuhuoneessa tai hotellihuoneessa.

Tästä syystä Genelec tarjoaa ylivoimaisen valikoiman monitoreja isoimmasta suuren tuotantoympäristön ratkaisusta pienimpään matkakokoiseen lähikenttämalliin, laajalla valikoimalla täydentäviä subwoofereita optimoidaksesi alataajuuksien toistoa.

Joten istuitpa sitten suuressa studiossa tai olitpa sitten etsimässä paria kompakteja monitoreja mukaan kiertueelle, Geneleciltä löytyy sinulle ratkaisu. Ja muistathan, että jokainen Genelec-monitori tarjoaa EQ-huonekorjauksen, eli huolimatta ympäristöstäsi voit optimoida monitorisi akustiseen ympäristöösi muutamassa minuutissa.


Referenssit

Welcome to Oz Labs, home of Ummet Ozcan

One on One with Steve Angello | Genelec 8351 | Interview

Inside David Guetta’s Genelec-powered recording studio | Genelec 1234 & 7380

One on One with Darude | Genelec 8351 | Interview

One on One with Danny Byrd | Genelec 8351| Interview

One on One Interview | Producer Engineer DJ Swivel Makes His Mark on Genelec 8351s

Clubbing TV upgrades their monitor systems to Genelec 8351's


Etsi jälleenmyyjäsi

Kirjoita kenttään sijaintisi ja löydä lähin jälleenmyyjäsi.

Rajausvaihtoehdot
X Rajausvaihtoehdot
All
Studiomonitorit
Kotikaiuttimet
AV-asennus
Tekninen huolto
Showroom
Experience Centre
SAM Certified
Smart IP Certified
Maa