Vastuullisuus-palkinnot

Vaikka kestävä kehitys on Genelecillä olennainen osa päivittäistä liiketoimintaa, on ilahduttavaa, että myös toimialamme on huomannut tämän. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että olemme saavuttaneet Sustainability Awards -palkintoja alan arvostetuimmilta organisaatioilta.

Inavation Awards 2022

Inavation Awards, 2022

Vuonna 2022 saimme arvostetun Inavatation Business Award for Sustainability -palkinnon. Genelecin pitkäaikainen sitoutuminen vastuullisuuteen ja jatkuva työskentely ympäristövaikutusten minimoimiseksi tekivät vaikutuksen Inavate-lehden alan asiantuntijoiden paneeliin. Vuosittainen gaala toteutetaan yhteistyössä ISE:n kanssa, ja siellä palkitaan ja juhlitaan AV-suunnittelun, -integroinnin ja -liiketoiminnan parhaita tekijöitä ympäri maailmaa.

AV Awards 2021

AV Awards, 2020

Arvostetussa AV Awards -gaalassa meidät valittiin vuoden vihreäksi liiketoiminnaksi (Green Business of the Year) vuonna 2020. AV Awards -palkintolautakunta koostuu riippumattomasta ryhmästä loppukäyttäjäorganisaatioiden, alan konsulttien ja keskeisten toimijoiden edustajia, ja he arvioivat huolellisesti kaikki liiketoimintamme osa-alueet kestävien käytäntöjen suhteen – mukaan lukien materiaalit, valmistusprosessit, energiankulutus, pakkaukset sekä kaiuttimien elinkaari.

IABM Awards, 2016

International Trade Association for Broadcast and Media Technology (IABM) palkitsi meidät Highly Commended Award for Sustainability -tunnustuksella. IABM:n tuomarit valitsivat Genelecin "pitkäaikaisen kestävään kehitykseen sitoutumisen ansiosta, joka vakiinnutettiin osaksi yrityksen filosofiaa jo kauan ennen kuin se oli yleistä tai muodikasta.”