Vastuullisuus-palkinnot

Vaikka kestävä kehitys on Genelecillä olennainen osa päivittäistä liiketoimintaa, on ilahduttavaa, että myös toimialamme on huomannut tämän. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että olemme saavuttaneet Sustainability Awards -palkintoja alan arvostetuimmilta organisaatioilta.

IABM Awards, 2016

International Trade Association for Broadcast and Media Technology (IABM) palkitsi meidät Highly Commended Award for Sustainability -tunnustuksella. IABM:n tuomarit valitsivat Genelecin "pitkäaikaisen kestävään kehitykseen sitoutumisen ansiosta, joka vakiinnutettiin osaksi yrityksen filosofiaa jo kauan ennen kuin se oli yleistä tai muodikasta.”

AV Awards 2021

AV Awards, 2020

Arvostetussa AV Awards -gaalassa meidät valittiin vuoden vihreäksi liiketoiminnaksi (Green Business of the Year) vuonna 2020. AV Awards -palkintolautakunta koostuu riippumattomasta ryhmästä loppukäyttäjäorganisaatioiden, alan konsulttien ja keskeisten toimijoiden edustajia, ja he arvioivat huolellisesti kaikki liiketoimintamme osa-alueet kestävien käytäntöjen suhteen – mukaan lukien materiaalit, valmistusprosessit, energiankulutus, pakkaukset sekä kaiuttimien elinkaari.