Musiikkistudio

Aidosti tarkat ja rehelliset studiomonitorit ovat kiistatta tärkein osa ammattimaisen äänitysstudion laitekattausta.

Kuule totuus

Monitoreilla on aivan erityisen keskeinen rooli äänitys- ja miksausprosessin aikana tapahtuvassa päätöksenteossa. Niiden pitää nimittäin pystyä kertomaan ehdoton totuus tehdyistä muutoksista, muuten tilanne on sama kuin maalaisit taulua aurinkolasit päässä. Genelec-monitorit tuottavat täysin totuudenmukaisen toiston mahdollistaen pienimpienkin yksityiskohtien kuulemisen, lisäämättä äänisignaaliin mitään ja jättämättä mitään siitä pois. Kuulet totuuden.

Vapauta luovuutesi

Kun voit luottaa monitoreihisi, voit keskittyä olennaiseen eli itse taiteelliseen prosessiin. Genelecin legendaarisen neutraali toisto pitää huolen siitä, ettei studiosi kuuntelu muodostu taiteellisesti hienojen tulosten esteeksi tai hidasteeksi.

Ratkaisuja haasteisiin:

Soundillisen näkemyksesi välittyminen kuulijalle

Kuulostaako miksaamasi raita upealta studiossasi, mutta ei kuunnellessasi sitä toisaalla, toisella järjestelmällä?

Se mitä kuulet studiomonitorista, on mahdollisesti paljoltikin huoneen värittämää, joten on helppo huomata miksaustuloksesi kuulostavan hyvinkin erilaiselta eri tiloissa. Tavoitteenamme on aina ollut minimoida huoneen negatiivista vaikutusta kuultavaan ääneen – innovatiivisen kaiutinsuunnittelun avulla.

Kunhan olet ensin sijoittanut monitorimme huolellisesti, voit räätälöidä Genelecisi yksilöllisesti tähän tilaan käyttämällä yksinkertaisia takapaneelin huoneenkorjauskytkimiä – tai Smart Active Monitor SAM™-studiomonitorijärjestelmän tapauksessa GLM™ -ohjausjärjestelmäämme. Näin pääset kuulemaan enemmän musiikkiasi ja vähemmän huonettasi.


Työskentely ahtaissa tiloissa

Studiotilat ovat ihan yleisesti ottaen alkaneet kooltaan pienenemään viime vuosina, ja me olemme vastaavasti tiedostaneet tämän trendin ja ottaneet asiaksemme vastata modernien musiikkistudioiden tarpeisiin.

Vaikka sinulla olisikin tilaa ja budjettia seinäkiinnikkeisille täysimittaisille monitoreille, on samalla todennäköistä, että huone, jossa työskentelet, on kuitenkin kooltaan suhteellisen pieni.

Onneksi studiomonitorivalikoimamme varustaa sinut kaikkiin käyttötilanteisiin, tarjoamalla johdonmukaisesti neutraalia toistoa lippulaivamallistamme 1236A alkaen, läpi koko tuotesortimentin, aina pienimpään lähikenttämalliimme saakka: kaikki mallimme nimittäin tarjoavat korkean suorituskyvyn, laajennetun taajuusvasteen, erittäin pienen särötason, sekä sitä takuuvarmaa luotettavuutta, johon olet tottunut Genelec-kuuntelussa vuosien varrella luottamaan.


Optimaalisella kuuntelualueella pysyminen

Monet kaiutinvalmistajat ylpeilevät erinomaisella akustisen akselin vasteellaan, mutta mikä on itseasiassa vielä vaikeampaa saavuttaa, on erinomaisen kuuloinen ja värittymätön toisto myös optimaalisen kuuntelualueen ulkopuolella sivukentissä.

Genelec-monitorit tarjoavat laajan, värittymättömän toiston, jonka avulla voit tehdä tarkkoja päätöksiä myös silloin, kun istut perinteisen niinkutsutun ´Sweet spotin´ eli optimaalisen kuuntelupisteen ulkopuolella.

Tämä antaa sinulle vapauden liikkua miksauspisteeltäsi, kurotella eri puolille huonetta sijoitettuihin laiteräkkeihin, ja olla samalla täysin varma, että voit luottaa kuulemaasi. Joten hyödyt voidessasi työskennellä nopeammin, ja yhdistettynä tämä Genelec-kuuntelun tunnettuun värittymättömyyteen, pystyt välttämään kuunteluväsymystä pidemmissäkin sessioissa.


One on One with Christian Walz | Genelec 8351 | Interview

Genelec Visits Morten Lindberg’s Stunning Immersive Audio Studio

One on One with Paul Norris, Metropolis Studios | Genelec 8351 | Interview

One on One with Sylvia Massy | Genelec 8351 | Interview

One on One Interview | Engineer Richard Chycki reflects on Genelec The Ones and GLM software

Trina Shoemaker on Genelec 8351 SAM™ Monitors “I’m glad I love my speakers”

Engineer David Reitzas Reflects on the Genelec 8351A Studio Monitors


Etsi jälleenmyyjäsi

Kirjoita kenttään sijaintisi ja löydä lähin jälleenmyyjäsi.

Rajausvaihtoehdot
X Rajausvaihtoehdot
All
Studiomonitorit
Kotikaiuttimet
AV-asennus
Tekninen huolto
Showroom
Experience Centre
SAM Certified
Smart IP Certified
Maa