Ravintolat ja matkailu

Tilan on toivotettava kävijä tervetulleeksi. Jokainen elementti sisustuksesta äänisuunnitteluun luo vaikutelmaa. Olipa kyseessä ravintola, pubi tai hotellin lounge, on ääni yksi alue, jolla oikean ratkaisun valitsemisella voi olla valtava vaikutus.

Erinomainen asiakaskokemus

Asiakkaan tunnelman pitäminen mukavana ja rentona vaatii huolellista harkintaa. Kaiuttimissamme yhdistyvä ensiluokkainen ääni ja kaunis estetiikkaa parantaa koko kokemuksen laatua. Tarvitsetko custom-värejä sisustuksen kanssa? 4000-sarjamme tarjoaa 120 värivaihtoehtoa, jotka antavat täydellisen viimeistelyn jokaisen paikan tunnelmaan.

Korkealaatuista ääntä paikasta riippumatta

Genelec-kaiuttimet ovat suunniteltu erinomaiselle äänenlaadulle ja yksinkertaiselle asennukselle. Entä erilaiset ympäristöt, joissa soitetaan erilaisia musiikkityylejä? Näiden vaatimusten täyttämiseksi kaiuttimet ovat joustavia ja luotettavia. Niissä on integroidut vahvistimet ja jakosuotimet sekä jokaisessa kaiuttimessa huonevastekorjaus. Tämä tarkoittaa, että kaikki kaiuttimet voidaan räätälöidä mihin tahansa huoneeseen sen koosta tai muodosta riippumatta. Vaativiinkin tiloihin saadaan aikaiseksi selkeä ja puhdas ääni.

Ratkaisuja haasteisiin:

Ravintolat

Ravintoloissa äänimaailma vaikuttaa yleiseen ilmapiiriin. Samalla sen pitäisi olla huomaamaton mutta helppo kuulla. Kun ääni sopii täydellisesti tilaan, ei se myöskään rasita kuuloa.

Ensivaikutelmilla on merkitystä. Sisustus, siisteys, maut, hajut ja äänet yhdessä muodostavat mielipiteen asiakkaiden mielessä. Ihmiset eivät tule ravintoloihin vain ruokaillakseen vaan he tulevat myös rentoutuakseen ja juhlimaan erityisiä tilaisuuksia.

AV-asennuskaiuttimemme tarjoavat erinomaisen äänenlaadun mihin tahansa ravintolaympäristöön. Riippumatta ravintolan tyylistä, Genelec-kaiuttimet varmistavat, että taustamusiikki on aina puhdas.


Hotellit

Hotelleissa äänimaailma on enemmän, kuin vain taustaa ohikulkijoille. Se voi rauhoittaa ja siirtää hetkeksi ajatukset toisaalle.

Kaiuttimemme tarjoavat sekä saapuville että lähteville vieraille puhtaan äänen, joka luo rentouttavan vastaanoton tai viimeisen hetken rauhaa ennen, kuin he palaavat kiireiseen arkeen. Äänet stimuloivat aisteja, mutta eivät koskaan tunkeudu.


Pubit, baarit ja lounget

Loungen tai baarin äänisuunnittelu on ainutlaatuinen haaste. Jokainen tila on erilainen - koosta ja muodosta akustiseen ympäristöön ja musiikkityyliin. Ensiluokkaisen äänijärjestelmän tulisi sopeutua sekä huoneeseen että sovellukseen.

Asiakkaat tulevat baareihin viihtymään ja he ansaitsevat parhaan äänenlaadun riippumatta musiikin tyylistä tai kuinka kovaa sitä soitetaan. Genelec-kaiuttimilla on ainutlaatuinen kyky tuottaa täydellistä selkeyttä missä tahansa äänenvoimakkuudessa. Vieraasi voivat nauttia musiikista ilman, että heidän keskustelunsa hukkuu. Genelecin huonekorjaussäätimillä jokainen kaiutin voidaan virittää sopivaksi kuhunkin akustiseen tilaan - olipa kyseessä sitten pubi, baari tai lounge.


Referenssit

Genelec Audio Solutions for AV in Hospitality – An Overview

How to install a high quality restaurant sound system

Joan’s Café Goes for Gold with Genelec

Genelec Delivers Fat Sound at Ciccio’s, Stockholm

Genelec steams into action at new Amerikalinjen Hotel, Oslo


Etsi jälleenmyyjäsi

Kirjoita kenttään sijaintisi ja löydä lähin jälleenmyyjäsi.

Rajausvaihtoehdot
X Rajausvaihtoehdot
All
Studiomonitorit
Kotikaiuttimet
AV-asennus
Tekninen huolto
Showroom
Experience Centre
SAM Certified
Smart IP Certified
Maa