Kotiteatterit

Elokuva saa sinun sydämen tahdin kiihtymään ja silmät kostumaan. Koska ääni on yksi elokuvien tärkeimpiä osia, rakenna kotiteatterisi parhailla saatavilla olevilla kaiuttimilla.

Home Theatre with Genelec monitors

Herätä elokuvat henkiin

Mitä luonnollisempina elokuvan vuoropuhelu, musiikki ja äänitehosteet välittyvät sinulle, sitä paremmin voit unohtaa äänentoistojärjestelmän ja keskittyä itse sisältöön. Genelec-kaiuttimien läpinäkyvä äänentoisto luo todella realistisen ja uskottavan äänimaiseman, joka herättää elokuvasi eloon.

Home Theatre with Genelec Monitors

Koe elokuvan jokainen ääni luonnollisesti

Kun alat kuulla elokuvan äänen hienoja yksityiskohtia, tunnet olevasi toiminnan ytimessä. Elokuva-ammattilaiset ympäri maailmaa luottavat Genelec-kaiuttimiin tehdessään suosikkielokuviisi äänityötä, miksi et nauttisi samasta laadusta myös kotona?

Ratkaisuja haasteisiin:

Dynamiikan riittävyys

Selkeyden ja läpinäkyvyyden lisäksi on tärkeää valita kaiutinjärjestelmä, joka tarjoaa riittävän dynamiikan.

Koska elokuvissa voi olla kaikkea kuiskatusta vuoropuhelusta ukkosen ääniefekteihin, kotiteatterikaiuttimien tarvitsema äänenvoimakkuus on valtava - ja tätä kutsutaan dynaamiseksi alueeksi.

Genelecin aktiivinen suunnitteluperiaate, joka sisältää sisäänrakennetut tehovahvistimet tarkoittaa että jokainen vahvistin on täysin optimoitu ajamalleen kaiuttimelle, joten käytettävissä on aina runsaasti tehoa kaiken sisällön käsittelyyn. Ja mitä paremmin kaiuttimesi pystyvät vastaamaan tähän laajaan dynaamiseen alueeseen, sitä elävämmin ja todellisemmin äänet kuuluvat.

Aktiivisen kaiuttimen suunnittelun arvokas etu on että jokaisessa kaiuttimessa on kiinteä suojapiiri, joka valvoo jatkuvasti mahdollisia ylikuormitustilanteita ja estää kaiutinta vaurioitumasta.


Sopiva huoneen koko

Genelecillä elokuvien nauttiminen ei välttämättä vaadi paljon tilaa edes surround-äänijärjestelmissä.

Laaja valikoima kaiuttimia ja äänen yhdenmukaisuus koko mallistossa tarkoittaa että voimme tarjota laadukkaan ratkaisun huoneesi koosta riippumatta. Riippumatta kotiteatterisuunnitelmistasi - pienestä olohuoneesta suurempaan tilaan - tarjoamme kaiken pienikokoisista kirjahyllymalleista suurikokoisiin uppoasennettaviin malleihin, jotka jakavat saman laadukkaan Genelec-äänenlaadun.

Ja koska jokainen huone on ainutlaatuinen, teemme Genelec-kaiuttimien sijoittamisen mahdollisimman helpoksi missä tahansa ympäristössä laajan valikoiman avulla. Asennustarvikkeita kuuluvat esimerkiksi lattiajalustat, pöytäjalustat, seinäkiinnikkeet ja kattokiinnikkeet.


Kuinka monta kaiutinta?

Pelkästään television äänen päivittäminen kahdella hyvällä kaiuttimilla antaa äänenlaadulle merkittävän parannuksen, mutta entä surround-ääni ja uusimmat 3D-ääniformaatit?

Lisääntyvän korkealaatuisen elokuvasisällön saatavuuden myötä kotiteatterin äänijärjestelmän potentiaali ei ole koskaan ollut parempaa.

Mutta kun lisäät toistokanavien määrää tilassasi, kaiuttimien on oltava fyysisesti kompaktimman kokoisia ja annettava täysin väritön vaste niin kuunteluakselilla että sen ulkopuolella jotta uusien formaattien äänimaisemat säilyttävät sekä yksityiskohdat että tarkkuuden.

Genelec tarjoaa kaiken tämän ja älykkäät aktiivikaiuttimemme voidaan optimoida huoneesi akustiikkaan Genelec Loudspeaker Manager (GLM™) -ohjelmistomme avulla, jolloin voit räätälöidä jokaisen kaiuttimen suorituskyvyn aina stereosta uusimpiin immersiivisiin järjestelmiin.


SAM for Home Audio | Smart Active Monitoring Technology explained

SAM for Home Audio | Genelec Loudspeaker Manager explained

SAM for Home Audio | Auto-calibrating Genelec's high-end systems


Etsi jälleenmyyjäsi

Kirjoita kenttään sijaintisi ja löydä lähin jälleenmyyjäsi.

Rajausvaihtoehdot
X Rajausvaihtoehdot
All
Studiomonitorit
Kotikaiuttimet
AV-asennus
Tekninen huolto
Showroom
Experience Centre
SAM Certified
Smart IP Certified
Maa