Vastuullisuus-palkinnot

Vaikka kestävä kehitys on Genelecillä olennainen osa päivittäistä liiketoimintaa, on ilahduttavaa, että myös toimialamme on huomannut tämän. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että olemme saavuttaneet Sustainability Awards -palkintoja alan arvostetuimmilta organisaatioilta.


CSA Winners Socials Genelec

Corporate Star Awards, 2023

Corporate Star Awards -palkinto on radio-, media- ja viihdesektorin tunnustus ESG- eli vastuullisuusraportoinnissa onnistuneille yrityksille, jotka johtavat tietä kohti kestävämpää tulevaisuutta. Voitimme Best Carbon Footprint Improvement Initiative -palkinnon 2023, koska olemme onnistuneet pienentämään hiilijalanjälkeämme sekä asettaneet sen suhteen uusia tavoitteita.


Mondo Awards 2023 Paul and Kati

Mondo-DR Awards, 2023

Tuoreimpia saavutuksiamme on AV-alalla arvostettu Mondo-DR Sustainability Award -palkinto. Mondo-DR:n tuomaristo ja aiempien vuosien voittajista koostuva asiantuntijaraati tarkastelivat arvostelussaan mm. sitä, kuinka olemme onnistuneet työkulttuurin edistämisessä, ympäristökysymysten hallinnassa, toimitusketjujen vastuullisuudessa, viestinnässä, kestävän kehityksen raportoinnissa sekä kehitystavoitteissamme.

Inavation Awards 2022

Inavation Awards, 2022

Vuonna 2022 saimme arvostetun Inavatation Business Award for Sustainability -palkinnon. Genelecin pitkäaikainen sitoutuminen vastuullisuuteen ja jatkuva työskentely ympäristövaikutusten minimoimiseksi tekivät vaikutuksen Inavate-lehden alan asiantuntijoiden paneeliin. Vuosittainen gaala toteutetaan yhteistyössä ISE:n kanssa, ja siellä palkitaan ja juhlitaan AV-suunnittelun, -integroinnin ja -liiketoiminnan parhaita tekijöitä ympäri maailmaa.

AV Awards 2021

AV Awards, 2020

Arvostetussa AV Awards -gaalassa meidät valittiin vuoden vihreäksi liiketoiminnaksi (Green Business of the Year) vuonna 2020. AV Awards -palkintolautakunta koostuu riippumattomasta ryhmästä loppukäyttäjäorganisaatioiden, alan konsulttien ja keskeisten toimijoiden edustajia, ja he arvioivat huolellisesti kaikki liiketoimintamme osa-alueet kestävien käytäntöjen suhteen – mukaan lukien materiaalit, valmistusprosessit, energiankulutus, pakkaukset sekä kaiuttimien elinkaari.

IABM Awards, 2016

International Trade Association for Broadcast and Media Technology (IABM) palkitsi meidät Highly Commended Award for Sustainability -tunnustuksella. IABM:n tuomarit valitsivat Genelecin "pitkäaikaisen kestävään kehitykseen sitoutumisen ansiosta, joka vakiinnutettiin osaksi yrityksen filosofiaa jo kauan ennen kuin se oli yleistä tai muodikasta.”