Genelecin missio, arvot ja visio

Genelecin ydinliiketoimintaa ovat yrityksen perustamisesta vuonna 1978 lähtien olleet ammattikäyttöön tarkoitetut tarkkailukaiuttimet. Olemme vahvasti sitoutuneita tutkimus- ja kehitystyöhön, minkä ansiosta olemme voineet tuoda alalle uutuuksia ja vakiinnuttaa johtoasemamme aktiivisten tarkkailukaiuttimien alalla.

Genelecin tarkkailukaiuttimien suunnittelussa noudatetaan edelleen alkuperäisiä periaatteita. Ne tarjoavat luotettavaa ja neutraalia äänentoistoa kokoon katsomatta ja lisäksi mahdollisuuden sovittaa taajuusvaste kuunteluympäristöön.

Olemme uskollisia perusperiaatteillemme. Haluamme myös säilyttää johtoaseman alallamme tarjoamalla toistoltaan neutraaleja tarkkailukaiuttimia mono- ja monikanavaäänentoistoon. Asiakkaamme saavat erinomaista ja kattavaa tukea sekä akustiikkaneuvontaa, kalibrointipalveluita ja teknistä huoltoa tuotteen koko elinkaaren ajan. Genelec-tuotteet ovat kannattava investointi.

Haluamme olla ainutlaatuinen yritys, joka ylittää asiakkaiden odotukset kaikessa toiminnassaan. Tämä tarkoittaa ensiluokkaisten tuotteiden ja palveluiden tarjoamista sekä asiakkaille että kumppaneille.

Viimeksi kuluneen vuosikymmenen aikana toimintamme on laajentunut ammattikäyttöön tarkoitetuista studiokaiuttimista valikoituihin kuluttaja- ja asennustuotteisiin. Kaiuttimiamme on yhä enemmän kodin äänentoistojärjestelmissä, asennuskäytössä ja myös julkisissa tiloissa. Kaiuttimemme herättävät musiikin ja äänen eloon sillä tavalla kuin se on äänitetty. Vaikka käyttötarkoitukset vaihtelevat, yksi asia ei muutu: halu nauttia parhaasta mahdollisesta äänentoistosta.

Missio

Genelecin missio on auttaa asiakkaitaan toteuttamaan unelmiaan tarjoamalla parhaan mahdollisen totuudenmukaisen äänentoiston.

Arvot

Usko, innostus, rehellisyys, kunnioitus ja oikeudenmukaisuus.

Visio

Halutuin tuotemerkki ammattitason äänentarkkailussa ja laatutietoisilla erikoismarkkinoilla.