Audio- ja musiikkikoulutus

Opetettaessa musiikkia on tarkka, rehellinen äänentoisto ratkaisevan tärkeänä työkaluna olennainen osa oppimista.

Kuuntelemaan oppiminen

Me tiedämme, että opiskelijat, jotka osaavat kuunnella, oppivat enemmän. Kaikissa musiikin lajeissa kyky kuunnella on edellytys ymmärtää ja sisäistää asioita. Valitsemalla Genelec-kuuntelun oppilaitoksellesi, voit olla varma, että opiskelijoillasi on kaikki edellytykset luottaa kuulemaansa, ja pystyä tekemään parempia ratkaisuja äänityksissään ja projekteissaan.

Studio Monitors

Paremman musiikin luominen

Musiikki on luovuutta ja luovuus voi todella kukkia vain, jos mitään ei ole inspiraation tiellä. Meitä Genelecillä ajaa pyrkimys äänen puhtauteen tuotteissamme, jotta mikään ei olisi esteenä luovassa prosessissasi - joten sinun ei tarvitse keskittyä tekniikkaan, ja voit todella alkaa kuuntelemaan musiikkia.

Ratkaisuja haasteisiin:

Opiskelunkestävää luotettavuutta

Auttaen mahdollistamaan inspiroivaa musiikin opiskelua, Genelec-monitorit on myös rakennettu kestämään, jopa rankkaakin päivittäistä käyttöä, jota ne useamman polven opiskelijoiden käsittelyssä epäilemättä saavat kokeakin.

Koulutusmaailmassa omistajuuden hinta on äärimmäisen tärkeää – kaiken studiolaitteiston on kestettävä käyttöä ja toimittava pitkään, ja usein myös minimaalisella ylläpidolla.

Genelecin sitoumus tarjota ympärivuorokautista luotettavuutta on legendaarista, ja käyttämämme huippulaatuiset materiaalit, kehittyneet suojapiirit ja tiukat laadunvalvontavälineet tarkoittavat, että jokainen Genelec-monitori tarjoaa ongelmatonta toiminnallisuutta vuosiksi eteenpäin.


Akustisesti haastavat tilat

Toimittuaan studiotekniikan johtavana laitevalmistajana jo yli 40 vuoden ajan, Genelec on ainutlaatuisessa asemassa voidessaan auttaa opiskelijoita musiikin luomisessa jo perustasoisissa puitteissa.

Opiskeltaessa sävellystä ja äänittämistä muualla kuin perinteisessä äänitysstudiossa, saattaa helposti tulla vastaan akustiikaltaan erilaisten tilojen haasteet. Olipa kyseessä sitten akustoimaton koululuokka tai liikkuva oppimisleiri, niin ennalta-arvaamattomissa akustisissa tiloissa on hyvä olla tietoinen tuotteidemme huoneen vaikutusta helpottavista toiminnoista sekä Genelec Loudspeaker Manager (GLM™) -ohjausjärjestelmästämme, joilla saat optimoitua monitorit kuhunkin tilaan. Eli sitä mukaa kun opiskelijat liikkuvat opiskelutilasta toiseen, he voivat luottaa jokaiseen tilaan jossa he työskentelevät.


Äänen ymmärtäminen

Kehittääkseen aidon ymmärryksen musiikista ja instrumentaatiosta, opiskelijoilla tulee uransa alusta saakka olla tarkka, värittymätön käsitys siitä miltä mikäkin oikeasti kuulostaa. Tämä on aivan erityisen tärkeää musiikin opiskelijoille, sillä heillä ei ole vielä yhtä pitkälle kehittynyttä kuuntelutaitoa ja -kokemusta mitä ammattilaisilla on.

Genelec-monitorien rehellisyys ja tarkkuus tarkoittaa sitä, että sinä voit olla varma, että sinun opiskelijasi saavat ansaitsemansa vankan pohjan oppimiselleen.

Ja koska lukemattoman monet ammattimaiset tilat luottavat Geneleciin, opiskelijasi oppivat tuntemaan alan standardimonitorit, valmistellen heidät täydellisellä tavalla jo tuleviin ammatteihinsa.


Referenssit

One on One with Chris Littlewood, dBs Music | Genelec 8351 | Interview


Etsi jälleenmyyjäsi

Kirjoita kenttään sijaintisi ja löydä lähin jälleenmyyjäsi.

Rajausvaihtoehdot
X Rajausvaihtoehdot
All
Studiomonitorit
Kotikaiuttimet
AV-asennus
Tekninen huolto
Showroom
Experience Centre
SAM Certified
Smart IP Certified
Maa