Elokuva- ja draamatuotanto

George Lucas on sanonut, että ääni on 50% elokuvan tuottamasta elämyksestä. Siksi on tärkeää, että äänen tekemisessä elokuviin käytetään parasta mahdollista laatua äänentarkkailussa.

Huomio yksityiskohdissa

Elokuvien ja TV-tuotantojen äänityö keskittyy tarkkoihin yksityiskohtiin. Tarkkailukaiuttimen tulee vastata tähän haasteeseen ja tarjota mikroskoopin tasoista tarkkuutta kuunteluun. Jo vuosikymmenten ajan Genelec-tarkkailukaiuttimet ovat olleet ammattilaisten luottovalinta, kun tarkkuus on kaikki kaikessa.

Etätyö?

Usein ammattilaiset joutuvat työskentelmään myös hallitun ja laadukkaan studioympäristön ulkopuolella, tiloissa, joiden akustiikka on kaikkea muuta kuin hallittu ja tarkka. Kaikkiin huoneisiin – niin suuriin kuin pieniin – löytyy sopiva tarkkailukaiutin Genelecin laajasta valikoimasta. Työn laatu säilyy, vaikka huoneen akustiikka olisi sitä vastaan.

Ratkaisuja haasteisiin:

Miksauksen läpinäkyvyys

Asiakkamme tapaavat sanoa "kun se toimii Geneleceillä, se toimii missä vaan". Voit luottaa meihin ja tuotteisiimme joka kerta, missä vaan.

Ääntä ja kuvaa siirretään lukuisien eri alustojen kautta ja katsojien odotukset ovat erittäin korkealla lopullisen nautittavan laadun suhteen. Kun tarkkailukaiuttimet mahdollistavat parhaan mahdollisen työprosessin, välittyy lopputuotteen laatu katsojalle asti.

Huonolaatuinen tarkkailukaiutin ei pysty toistamaan taajuuksia tasaisesti ja kuuntelu on värittynyt. Työprosessin kannalta tämä tarkoittaa, ettei työn lopputulokseen voi luottaa ja tehtävät ratkaisut voivat perustua vääriin havaintoihin äänen sisällöstä.

Genelec toimittaa jokaisen tarkkailukaiuttimen tehtaalla kalibroituna ja voit luottaa, että taajuustasapaino on hallittu ja tasainen. Huoneen vaikutusta kuunteluun voidaan kompensoida taajuusvasteen säädöillä, käyttäen tarkkailukaiuttimen kytkimiä tai GLM™-ohjelmiston työkalupakettia.


Tasaisen jatkuva laatu

Genelecin laaja valikoima tarkkailukaiuttimia ja subwoofereita mahdollistaa juuri sopivan ratkaisun kaiken kokoisiin huoneisiin ja studioihin, sekä laatutason, joka säilyy tilasta toiseen täsmälleen samanlaisena.

Pienimmästä mallista kaikkein suurimpaan pääkaiuttimeen, tasainen laatu ja kuuntelun luotettavuus ovat vakuuttaneet käyttäjämme kautta maailman. Genelecin DNA tarjoaa pohjan luonnolliselle, värittymättömälle äänentoistolle. Laatu joka säilyy myös siirryttäessä kuuntelupaikalta sivuun, kaikilla tarvittavilla kuunteluetäisyyksillä. Äänensävyä voi myös korjata ja säätää tarvittaessa, joko kaiuttimen omilla säätimillä tai käyttäen GLM™-ohjelmiston työkaluja. Tarjolla on täydellinen tuoteperhe suurenkin tuotantoyksikön erikokoisten huoneiden tarpeisiin.

Laaja tuotevalikoima helpottaa tuotantojen siirtämistä eri huoneiden välillä ja myös vierailevat äänitarkkailijat tuntevat olonsa kotoisaksi, kun kuuntelun laatu on kaikkialla samalla tasolla. Työntekijän ei tarvitse käyttää aikaa huoneen akustiikkaan totutteluun, työ voi alkaa heti.


Immersiivinen ääni käsissäsi

Immersiivinen ääni on nykyään tarjolla elokuvien lisäksi myös verkkopalveluiden sisällöissä laajemmin kuin koskaan. Äänituotannon mahdollisuudet ja haasteet kasvavat jatkuvasti.

Immersiivinen ääni sisältää valtavasti mahdollisuuksia, joita äänituotannossa voidaan hyödyntää. Kuulijalle tämä tarkoittaa ennenkokematonta realismia, tarkkuutta ja moniulotteista kerrontaa. Genelec-tarkkailukaiuttimilla voidaan toteuttaa kaikki nykyiset ja tulevat immerssiivisen äänituotannon kuunteluympäristöt, laadusta ja tarkkuudesta tinkimättä.

Luotettava kuuntelu immersiivisessä ympäristössä tarkoittaa, että lukuisat tarkkailukaiuttimet osana monitorointijärjestelmää kykenevät toistamaan ääntä täsmälleen samalla laadulla ja voimakkuudella kaikissa mahdollisissa tuotantoympäristöissä. Genelecin SAM™-järjestelmä on kehitetty juuri tähän tarkoitukseen ja se sisältää valtavasti työkaluja, joilla ammattilainen voi varmistaa ettei kuuntelun laatu rajoita luovuutta – myös silloin kun operoidaan kolmiulotteisessa äänikuvassa.


Referenssit

Why a Genelec 7.1.4 SAM system is central to Voiceover Soho's immersive facility?

One on One with Phitz Hearne, Splice Post | Genelec 8351| Interview


Etsi jälleenmyyjäsi

Kirjoita kenttään sijaintisi ja löydä lähin jälleenmyyjäsi.

Rajausvaihtoehdot
X Rajausvaihtoehdot
All
Studiomonitorit
Kotikaiuttimet
AV-asennus
Tekninen huolto
Showroom
Experience Centre
SAM Certified
Smart IP Certified
Maa