Smart IP Manager

Smart IP Manager-ohjelmisto tarjoaa työkaluja audioasennustoiminnan erityistarpeet huomioiden, sisältäen laitteiden tunnistuksen, huonekorjaus-EQ:t, järjestelmän organisoinnin ja tilaseurannan. Tämä säästää asennuksen tekijältä huomattavan määrän työtunteja ja varmistaa että Smart IP -järjestelmä antaa hämmästyttävän äänen ja puheen selkeyden jopa akustisesti haastavissa ympäristöissä.


Voima asentajalle

Smart IP Manager on tarkoitettu käytettäväksi AV-järjestelmien asentajille ja ohjelmistolla tehdään tarvittavat asetukset ja säädöt käyttöönoton yhteydessä. Järjestelmään voidaan luoda lähes rajaton määrä erillisiä alueita tai huoneita ja kanavamäärää ei myöskään ole rajoitettu. Julkisen API-rajapinnan kautta järjestelmän ohjaus voidaan integroida osaksi automaatiojärjestelmää. Sen avulla käyttäjille voidaan luoda helppo ohjaustapa päivittäisiin käyttötarpeisiin esimerkiksi kosketusnäyttöjen avulla. Ohjaus mahdollistaa äänenvoimakkuuden säädön, järjestelmän mykistämisen ja laitteiden virranhallinnan sekä esiasetettujen säätöjen kutsumisen käyttöön.

Voima kaiuttimille

Smart IP Manager integroituu vaativienkin akustisten ympäristöjen hallintaan kaiuttimien sisäisen signaalinkäsittelyn kanssa, jonka avulla voidaan tehdä tarvittavia taajuuskorjauksia ja viiveen ja tason säätöjä. Kaiuttimissa oleva sisäinen muisti tallentaa asetukset jokaiseen kaiuttimeen, josta ne voidaan kutsua tarvittaessa käyttöön välittömästi.

Smart IP Manager -ohjelmisto

  • Hallitse ja ohjaa Smart IP -kaiuttimia, kaiken kokoisissa järjestelmissä.
  • Luot ja hallitset helposti erilaisia järjestelmäkokoonpanoja stereosta immersiiviseen ääneen.
  • Voit luoda rajattoman määrän alueita ja ohjata hyvinkin suurta määrää kaiuttimia ja ohjelmakanavia.


  • Voit muokata kaiuttimien taajuustasapainoa, toistotasoa, viivettä ja sovittaa näin toiminnan kaikkiin akustisiin ympäristöihin.
  • Laitteet tunnistetaan automaattisesti.
  • Asetukset voi tallentaa profiileiksi kaiuttimiin ja niitä voi helposti kutsua käyttöön.

  • Voit tallentaa asetuksia jokaisen kaiuttimen sisäiseen muistiin pysyvästi ja kutsua niitä käyttöön API-rajapinnan kautta.
  • Voit luoda ja kutsua käyttöön taajuusprofiileja ja valita sisääntulosignaalin tyypin (analoginen / IP audio).
  • Järjestelmän suorituskyky on jatkuvasti täysin käytössä ja äänenlaatu säilyy kaikissa tilanteissa parhaana mahdollisena.

Genelec

Smart IP Manager

Pakkaus sisältää:

Lataa ohjelmisto

Ota yhteys Genelec-asiakastukeen saadaksesi lisätietoja.

Genelec

Smart IP Manager


Etsi jälleenmyyjäsi

Kirjoita kenttään sijaintisi ja löydä lähin jälleenmyyjäsi.

Rajausvaihtoehdot
X Rajausvaihtoehdot
All
Studiomonitorit
Kotikaiuttimet
AV-asennus
Tekninen huolto
Showroom
Experience Centre
SAM Certified
Smart IP Certified
Maa