Peliäänituotanto

Pelien äänimaailmat ovat laajoja, monipuolisia ja sisältävät paljon tilainformaatiota. Näihin tuotantoihin tarvitaan äärimmäisen suorituskykyinen ja tarkka monitorointi.

Todellisuus koetuksella

Ääni on erittäin tärkeässä asemassa pelien rikkaan visuaalisen tarinankerronnan rinnalla ja peliäänituotanto vastaa laajuudeltaan ja vaatimuksiltaan elokuvien äänityötä. Pelaajien uppoutuminen pelimaailmaan on täydellistä ja ilman huolella valittuja äänellisiä elementtejä, tämä herkkä kokonaisuus saattaa rikkoutua. Koviin vaatimuksiin tarvitaan äärimmäisen luotettava monitorointi – Genelec on luotetuin valinta tähänkin tarkoitukseen.

Tarkkuus ratkaisee

Monitasoiset ja dynaamiset pelimaailmat elävät vahvasti äänten kautta, joiden tekemiseen tarvitaan erottelukykyä, neutraalia tasapainoista kuuntelua suorituskyvystä tinkimättä. Genelec-tarkkailukaiuttimet ovat peliammattilaisten luottotyökalu kaikkialla maailmassa. Vain Genelec pystyy samaan korkean resoluution erotteluun, jota pelien rikas visuaalisuus ja monikanavainen äänimaailma vaatii.

Ratkaisuja haasteisiin:

Totuudenmukainen kuuntelukokemus

Vasta äärimmäisen dynaaminen ja monitasoinen miksaus paljastaa monitoroinnin todellisen suorituskyvyn.

Tavoitteenamme on aina ollut tarjota mahdollisimman totuudenmukainen kuuntelukokemus – ilman ylimääräisiä mausteita tai värejä – koska vain silloin voit lakata kuuntelemasta kaiuttimia ja keskittyä olennaiseen: sisältöön.

Kaikki osa-alueet suunnittelussamme tähtäävät tähän tarkoitukseen. Koteloiden pyöristetyt muodot poistavat haitallisia heijasteita, suuntaimien muotoilu tuottaa tasaisen ja värittymättömän taajuusvasteen, mullistava akustisesti koaksiaalinen The Ones -tuoteperhe tiivistää kaiken osaamisemme yhtä asiaa varten – ääni – sellaisena kuin se on. Myös äärimmäisen läheltä kuunneltuna, tunteja ja tunteja peräkkäin, tarkkuus ja pienimpienkin yksityiskohtien erottelu säilyy ja mahdollistaa parhaat mahdolliset ratkaisut äänityössä.


Huoneiden välinen yhtenäisyys

Erikokoiset huoneet ja muuttuvat kuunteluetäisyydet eivät ole ongelma kun Genelec-monitorointi tarjoaa saman laadukkaan kuuntelun kaikissa olosuhteissa.

Pienimmästä lähikenttämonitorista alkaen kaikkein suurimpaan malliin, äänikuvan yhtenäisyys ja kaikissa huoneissa samanlaisena toistuva äänikuva ovat yksi Genelec-monitoreiden vahvuuksista. Genelecin DNA on rakennettu osaksi jokaista monitoria ja voit nauttia laajasta kuuntelualueesta, värittymättömästä toistosta – myös sivukentässä – sekä tarvittaessa voit säätää taajuustasapainon juuri sinulle sopivaksi GLM™-ohjelmiston avulla. Kokonainen tuoteperhe, josta voit valita sopivan yhdistelmän monitoreja ja subwoofereita pelituotannon tarpeisiin.

Voit keskittyä rauhassa olennaiseen ja jokainen tiimisi jäsen saa saman henkilökohtaisen kokemuksen ensimmäisistä sekunneista lähtien.


Immersiivinen työskentely

Immersiivisen äänen kehittyminen tuo mukanaan entistäkin vaativamman työprosessin, jolla luodaan suuria elämyksiä.

Äänityön lopputulosta kuunnellaan usein kuulokkeilla, mutta monikanavaista immersiivistä ääntä pystytään tekemään luotettavasti vain hyvin huoneeseen sovitetulla monitorointijärjestelmällä.

Olemme ennakoineet pienten immersiivisten työtilojen lisääntymisen ja kehittäneet niihin sopivia monitorointiratkaisuja, jotka tarjoavat erittäin tasaisen taajuusvasteen jo vakiona ja tarkkuutta voidaan entisestään parantaa huoneessa tehtävällä automaattisella kalibroinnilla GLM™-ohjelmiston avulla. Mikään muu valmistaja ei tarjoa yhtä monipuolista ja luotettavaa työkalua äänitarkkailuun.


Hazelight Games explain the sound design for It Takes Two

Genelec | Exploring gamified immersive sound art with acclaimed Composer Juan Carlos Vasquez

One on One with Yasunori Mitsuda | A game music icon powered by The Ones & GLM

GLM 4​ Loudspeaker Manager Software I Features and Benefits

One on One Interview | Engineer Richard Chycki reflects on Genelec The Ones and GLM software

Genelec SAM™ Story: Acoustic Designer Guo Ming

Genelec Surround Studio of Ji Xiang | Genelec 8351 | Documental


Etsi jälleenmyyjäsi

Kirjoita kenttään sijaintisi ja löydä lähin jälleenmyyjäsi.

Rajausvaihtoehdot
X Rajausvaihtoehdot
All
Studiomonitorit
Kotikaiuttimet
AV-asennus
Tekninen huolto
Showroom
Experience Centre
SAM Certified
Smart IP Certified
Maa