Yritykset ja neuvottelutilat

Korkealaatuinen äänimaailma aina aulatiloista neuvotteluhuoneisiin on yksi keino välittää viestiä yrityksen brändistä.

Universal Music, Helsinki

Korkealaatuista ääntä

Ääni on näkyvää vain, kun se puuttuu. Jokainen yritys vaatii selkeyttä, joten äänenlaadullakin on merkitystä, olipa kyseessä pienet ryhmät, jotka tekevät töitä neuvotteluhuoneessa, tai suuremmat ryhmät auditoriossa. Kun kaikki toimii ja on selkeää, se on melkein huomaamaton - mutta poista selkeys ja se varastaa keskittymisen tiimiltä. Genelec auttaa keskittymään olennaiseen.

Käytännöllistä muotoilua

Vaikka äänenlaatu on erittäin tärkeää, myös estetiikalla ja käytännöllisyydellä on tärkeä osa. Tiukkojen rakennusaikataulujen vuoksi asennus on joskus kiireistä, jolloin asennuksen ja säätämisen helppous on tärkeää. Voit määrittää ja virittää järjestelmän optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Olipa kyseessä yksinkertaiset takapaneelin huonekorjauskytkimet tai monipuoliset kalibrointiohjelmistot, kaiuttimien suorituskyvyn räätälöinti huoneeseen on nopeaa ja intuitiivista. Äänenlaadussa ei ole kompromisseja.

Ratkaisuja haasteisiin:

Kokoustilat

Korkean tason strateginen suunnittelu vaatii tarkkaa keskittymistä ja selkeyttä, joten Genelec on luonnollinen valinta kokoustiloissa ympäri maailmaa.

Selkeyden saavuttamiseksi jokainen Genelec-kaiutin tuottaa puhdasta, värittämätöntä ääntä heti laatikosta otettua. Lisäksi on mahdollista käyttää huonekorjauskytkimiä tai kalibrointiohjelmistoa kunkin kaiuttimen suorituskyvyn optimoimiseksi akustiseen ympäristöön.

Videoneuvottelulaitteet ovat nyt vakiona melkein kaikissa yrityksen kokoustiloissa. Genelecin seinään ja kattoon asennettavien kaiuttimien avulla voit tarjota näytön äänen sekä puheen ja varmistaa, että jokainen huoneessa oleva henkilö saa selkeän, ymmärrettävän äänen.

Digitaalista ääniverkkoa käyttäviin konferenssijärjestelmiin meillä on kasvava valikoima Dante- ja AES67-yhteensopivia Smart IP -kaiutinratkaisuja.


Neuvotteluhuoneet

Riippumatta siitä, käytetäänkö pienempiä neuvotteluhuoneita innovaatioiden edistämiseen tai yksinkertaisesti ihmisten pitämiseen ajan tasalla, Genelecin legendaarinen äänen selkeys antaa pienille ryhmille työkalut, joita he tarvitsevat pysyäkseen keskittyneinä ja luovina.

Tilojen HD-tasoiset näyttöpinnat ansaitsevat kumppaniksi puhtaan äänen, mikä varmistaa paremman ymmärrettävyyden ja tuottavamman yhteistyön.
Laaja valikoimamme pinta- ja uppokaiutinmalleja ja niiden joustavat asennusvaihtoehdot antavat kokoustiloille ja neuvotteluhuoneille ammattimaisen silauksen. Mikään muu valmistaja ei anna sinulle niin paljon joustavuutta kaiuttimien asentamiseen ja optimointiin, jotta kuulemasi ääni olisi niin puhdasta ja väritöntä kuin on inhimillisesti mahdollista.


Esteettisyys ja korkealaatuisuus

Riippumatta millaista tilaa olet varustamassa AV-laitteilla, valitsemiesi laitteiden tulisi olla esteettisesti miellyttäviä ja samalla tarjota korkealaatuista ääntä. Pitkäaikainen yhteistyömme huippumuotoilijan Harri Koskisen kanssa tarkoittaa, että Genelecin AV -ratkaisut näyttävät ja kuulostavat hyviltä, samalla kun ne ovat urakoitsijaystävällisiä.

Tarjoamme laajan valikoiman seinä- ja kattoasennusvaihtoehtoja, jotka tarjoavat joustavuutta täydellisesti mihin tahansa yritysympäristöön. Lisäksi 4000-sarjan malleja on saatavana 120 RAL-väreissä vastaamaan esimerkiksi yrityksen brändivärejä. Uppokaiutinvalikoimassamme on maalattavat säleiköt ja kehykset huomaamattoman ulkonäön saavuttamiseksi.
Genelecin äänenlaatu on vertaansa vailla ja täysin tasainen neuvotteluhuoneiden pienimmistä kaiuttimista auditorioiden suurempiin ratkaisuihin.


Referenssit

Genelec Audio Solutions for Corporate AV Applications – An Overview

Meetech Provides Precise Sound | Genelec 4000 Series loudspeakers


Etsi jälleenmyyjäsi

Kirjoita kenttään sijaintisi ja löydä lähin jälleenmyyjäsi.

Rajausvaihtoehdot
X Rajausvaihtoehdot
All
Studiomonitorit
Kotikaiuttimet
AV-asennus
Tekninen huolto
Showroom
Experience Centre
SAM Certified
Smart IP Certified
Maa