Genelec on Vuoden brändi

null Genelec on Vuoden brändi

Genelec on Vuoden brändi

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että Genelec on saanut Vuoden brändi -palkinnon. Vuoden brändi -palkinnon voittaja julkistettiin 18.4.2023 järjestettävässä Suuri brändipäivä -tilaisuudessa Musiikkitalolla Helsingissä. Kilpailun muut finalistit olivat Lumene, Niemi ja Siili.

Keskuskauppakamarin järjestämä kilpailu on keskittynyt kehittämään suomalaista brändiosaamista ja kannustamaan yrityksiä pitkäjänteiseen brändityöhön. Voittajan valitsi brändityön ja immateriaalioikeuksien ammattilaisista koostuva asiantuntijaraati, joka arvioi brändejä monista näkökulmista, kuten brändin tarinan, asiakaskokemuksen, innovatiivisuuden, aineettomien oikeuksien suojauksen, viestintästrategian, brändikirjan ja brändimielikuvan perusteella. Myös yleisö pääsi ehdottamaan suosikkibrändiään 3.10.2022 asti.

”Genelec kehittää ja valmistaa tuotteitaan Suomessa. Brändi rakentuu yrityksen ydinarvojen pohjalle ja perustuu osaamiseen samoin kuin ihmisten kukoistamiseen. Brändin ainutlaatuisuuden ja uudistamisen voimana ovat tutkimus, innovaatio ja IPR sekä henkilöstön sitoutuneisuus”, kehuu Vuoden brändi -raadin puheenjohtaja Marja-Leena Mansala.

”Genelec on pysynyt uskollisena lähtökohdilleen eikä ole lähtenyt rönsyilemään. Lisäksi kestävä kehitys on yhtä tärkeää kuin äänen laatu tai kannattavuus. Genelec on tinkimättömällä toiminnallaan kasvanut kansainvälisesti hyvin tunnetuksi brändiksi”, sanoo Mansala.

Olemme iloisia voidessamme jakaa tämän tunnustuksen koko Genelecin henkilöstön, kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa, jotka ovat auttaneet meitä kehittämään ainutlaatuisen, kansainvälisesti menestyneen brändin omalla alallamme. Olemme aina pysyneet nöyrästi uskollisina arvoillemme, missiollemme ja ennen kaikkea asiakkaillemme, mikä on ohjannut meitä alusta lähtien. Brändimme perustuu olennaisesti asiakkaillemme tarjottaviin innovatiivisiin ratkaisuihin, joilla olemme kehittäneet alaamme jo 45 vuoden ajan. Haluamme olla inspiroiva esimerkki siitä, että pieneltäkin paikkakunnalta voi nousta alansa markkinajohtajaksi ja kansainväliseksi brändiksi pitkäjänteisellä työllä ja laatu edellä.

Kiitämme kilpailun järjestäjiä ja raatia tunnustuksesta, joka kannustaa meitä jatkamaan tinkimätöntä työtämme ja rohkaisee muita uskomaan omaan tekemiseensä unelmiensa saavuttamiseksi. Kiitos myös kaikille teille, jotka ehdotitte meitä Vuoden brändi -palkinnon saajaksi.

Keskuskauppakamarin tiedotteen voit lukea täältä.

Uutisnostot