Genelec kannustaa nuoria Beyond 2030 Challenge -tiedekilpailussa

null Genelec kannustaa nuoria Beyond 2030 Challenge -tiedekilpailussa

Genelec kannustaa nuoria Beyond 2030 Challenge -tiedekilpailussa

Genelec on mukana valtakunnallisessa Beyond 2030 Challenge -tiedekilpailussa, jolla halutaan innostaa nuoria tieteen ja teknologian pariin.

Turun kaupungin sekä Bayerin vuonna 2020 perustaman kilpailun tavoitteena on löytää kestävän kehityksen mukaisia tiede- tai teknologiaratkaisuja, jotka auttavat planeettamme ja ihmiskunnan ongelmissa. Kilpailu on avoin toisen asteen opiskelijoille ja siihen voi osallistua 1–4 hengen joukkueilla 15.10.2021 mennessä.

Tiedekilpailu on ainutlaatuinen yhteistyö julkisen ja yksityisen sektorin välillä. Sillä halutaan innostaa ja tutustuttaa nuoria tieteisiin ja heidän ideoista voivat inspiroitua myös muut. Ideat voivat liittyä ilmastonmuutokseen, kestävään kehitykseen, kiertotalouteen, sosiaaliseen ympäristöön, hyvinvointiteknologiaan tai köyhyyden ja sairauksien vähentämiseen. Nuoria on tukemassa korkeakouluopiskelijoista koostuva mentoriryhmä. Vahvalla panostuksella yhteistyöhön tehdään tulevaisuuden tekoja ja luodaan innovaatioita, ja samalla voidaan myös vastata näiden alojen osaajapulaan.

Tieteellinen tutkimus ja tuotekehitys, innovatiivisuus, laatu, luotettavuus ja suomalainen muotoilu ovat Genelecille luonteenomaisia piirteitä. Lisäksi kestävä kehitys on tärkeä osa Genelecin filosofiaa ja pidämme sitä yhtä tärkeänä kuin taloudellista kannattavuutta ja tuotteidemme korkeaa laatua. Siksi olemme todella innoissamme tästä upeasta kilpailusta, jossa voimme osaltamme kannustaa nuoria kykyjä, sekä edesauttaa kestävän kehityksen ratkaisujen ja innovaatioiden syntyä.

Haluamme toivottaa kaikille osallistujille rohkeaa, avointa ja innostunutta mieltä, sekä tsemppiä kilpailuun!

Lisätietoja ja osallistumisohjeet: www.turku.fi/beyond2030

Uutisnostot