Genelec etsii ”luovaa ajattelua ja yrittäjähenkeä” uuteen G Innovation Lab:iin

null Genelec etsii ”luovaa ajattelua ja yrittäjähenkeä” uuteen G Innovation Lab:iin

Genelec etsii ”luovaa ajattelua ja yrittäjähenkeä” uuteen G Innovation Lab:iin

Genelec, johtava äänitarkkailukaiuttimien valmistaja, perustaa uuden G Innovation Lab:n Kuopion Savilahteen. Tavoitteena on vaalia luovuutta ja yrittäjähenkeä sekä houkutella huippuluokan ammattilaisia alueelle. Prosessi alkaa marraskuussa Discovery Event Pitch Challenge -tapahtumalla, jossa Genelec pyrkii rekrytoimaan ”startup-henkisen” tiimin kehittämään innovatiivista ajattelua, sillä se on auttanut innoittamaan yrityksen teknisiä läpimurtoja viimeisen neljän vuosikymmenen aikana.

Päivitetty 22.9.2021


Vuodesta 1978 lähtien Genelec on yhdistänyt asiakkaidensa syvällisen tuntemuksen vertaansa vailla olevaan tutkimus- ja kehitystyöhön. Se on johtanut teknisiin läpimurtoihin, jotka ovat asettaneet suorituskykytason audioalan ammattilaisille kaikkialla maailmassa. Genelecillä ymmärretään myös, että valtavat muutokset äänisisällön tuottamisessa ja jakelussa sekä koneoppimisen, tekoälyn ja palvelupohjaisten liiketoimintamallien kehitys merkitsevät sitä, että uudet ja luovat ajattelutavat ovat tulevaisuudessa välttämättömiä.

Elokuussa Kuopion KPY Novapolis Microkadulla avattu G Innovation Lab on tarkoitettu lahjakkaille henkilöille, jotka täydentävät toistensa taitoja ja joilla on syvä kiinnostus audioalaa kohtaan. Työt alkavat jo tämän syksyn aikana. Opiskelijoilla taas on mahdollisuus hakea Genelecin mentoriohjelmaan, jossa esimerkiksi opinnäytetyön voi tehdä Genelecin Pitch Challenge -ohjelmassa määriteltyihin aihealueisiin liittyen. Labin sijainti on suunniteltu helpottamaan entistä tiiviimpää yhteistyötä alueen korkeakoulujen ja muiden oppilaitosten kanssa, mitä Genelec on pitkään arvostanut ja vaalinut.

G Innovation Labin rekrytointiprosessin käynnistämiseksi järjestetään Discovery Event Pitch Challenge 4. ja 5. marraskuuta. Se on hybridi-tapahtuma, joka toteutetaan yhdessä Savilahden osaajapooli Pondin kanssa. Tapahtumassa työnhakijoille, yrittäjille ja opiskelijoille annetaan mahdollisuus esitellä ideoitaan Genelecin henkilöstölle. Tämä tarjoaa ehdokkaille täydellisen mahdollisuuden oppia lisää Genelecistä ja näyttää paneelille, miten he ja heidän ideansa voivat vahvistaa yrityksen liiketoimintaa ja audioalaa yleensä.

Genelecin toimitusjohtaja Siamäk Naghian sanoo:

"Jatkuva muutos yhteiskunnassa, tekniikassa, teollisuudessa ja audioalalla on perusteellista ja erittäin jännittävää. Omaa menestystämme yrityksessä ovat aina ruokkineet ihmiset, jotka ovat onnistuneet ylittämään mielikuvituksensa rajat, ja mielestämme G Innovation Lab on välttämätön väline piilevän luovan potentiaalin löytämiseksi omalta alueeltamme sekä uusien kykyjen houkuttelemiseksi tänne."

Ilmoittautumiset Discovery Event Pitch Challengeen alkoivat 5. heinäkuuta. Lisätietoja tapahtumasta on osoitteessa www.pondi.fi/fi/discovery-event

Uutisnostot