Genelec Artist Room toivottaa tervetulleeksi Julien!

null Genelec Artist Room toivottaa tervetulleeksi Julien!

Genelec Artist Room toivottaa tervetulleeksi Julien!

G SongLab toiminnassa mukana oleva Julie esitti hiljattain Genelec Artist Roomissa upean kappaleensa ”Fade Away”.

Vasta 17–vuotias Julie on kotoisin Vantaalta ja on kirjoittanut kappaleita 13–vuotiaasta lähtien. ”Olen kasvanut musiikin ympäröimänä” hän kertoo. ”Siskoni houkutteli minut soittamaan pianoa kun olin yhdeksänvuotias, mutta varsinainen innostukseni musiikin tekemiseen alkoi, kun minut hyväksyttiin musiikkiluokalle ala-asteen kolmannella. Silloin ymmärsin, että musiikki on minulle henkilökohtainen tapa ilmaista itseäni.”

Puhuessaan vahvasta ja tunteikkaasta Fade Awaysta Julie on hämmästyttävän vaatimaton. ”Sanat vain tulivat päähäni ja paperille. Kappale ilmaisee sen, mitä sillä hetkellä tunsin, enkä oikeastaan ajatellut, että siitä tulisi laulu jollainen se on tänään”, hän paljastaa.


G SongLab -projekti tarjoaa nuorille maksuttoman ja turvallisen nettiyhteisön, jossa he voivat tehdä yhteistyötä toisten musiikintekijöiden kanssa, sekä kehittää taitojaan musiikin luomisessa ja laulujen kirjoittamisessa. Kokeneiden lauluntekijöiden ja musiikinopettajien ryhmää johtavat Petter Korkman ja Anna Kuoppamäki. Projekti antaa kaikille 13–29-vuotiaille nuorille lauluntekijöille mahdollisuuden osallistua kotoa käsin ja jakaa kappaleitaan muiden ryhmäläisten kanssa.

”Kun liityin ensimmäisen kerran G SongLabiin, opin, että vaikka en tietäisi mistä kirjoittaa, voin aina kirjoittaa jotain, vaikka lopputuloksessa ei välttämättä olisikaan järkeä”, kommentoi Julie. ”Kärsin viime vuonna valkoisen paperin kammosta ja oppimani menetelmät auttoivat minua pääsemään siitä yli.”
Lisätietoja G SongLabista saat osoitteessa: www.genelec.com/g-songlab

Uutisnostot