Genelec Artist Room toivottaa tervetulleeksi Antti Railion!

null Genelec Artist Room toivottaa tervetulleeksi Antti Railion!

Genelec Artist Room toivottaa tervetulleeksi Antti Railion!

Oli ilo ja kunnia saada Antti Railio vieraaksi Genelec Artist Roomiin Helsinkiin, jossa hän esitti sielukkaan versionsa kappaleesta "Hallelujah” sekä oman singlensä ”Mun Sydän Palaa Sulle” vuodelta 2020.

Teini-ikäisestä lähes kolmekymppiseksi Antti esiintyi eri power metal -bändien keulassa ja tämän kokemuksen lisäksi hän on ollut mukana peräti kolmessa TV-laulukilpailussa. Kuorosota- ja Idols-esiintymisten jälkeen hän voitti The Voice of Finlandin vuonna 2013. Tämän läpimurron ansiosta Antti on tehnyt vahvan soolouran, johon kuuluu tähän mennessä 3 albumia vuodesta 2014 lähtien.

Hallelujah on ollut mukana Antin live-esityksissä yli vuosikymmenen ajan ja siitä on usein pyydetty nauhoitettua versiota. Antti paljasti olevansa todella iloinen, kun nyt vihdoin sai faneilleen videon tästä kappaleesta. Alunperin Leonard Cohenin kirjoittama, suhteellisen vähäistä huomiota saanut Hallelujah saavutti myöhemmin suosionsa John Calen ja Jeff Buckleyn cover-versioilla. Antin voimakas tulkinta tästä klassikosta esittelee hänen laajan äänialansa siirryttäessä rauhallisista alaäänistä ja vauhdikkaista keskikohdista pehmeään falsettiin.”Mun Sydän Palaa Sulle” studioversiota mukailevan esityksen sanoma keskittyy siihen, kuinka tärkeää on antaa toisilleen tilaa terveessä suhteessa. Antin laulua säestää täyteläinen akustinen kitara ja sähköpiano, kun hän jälleen näyttää ilmaisunsa syvyyden.Olemme vaikuttuneita näistä koskettavista tulkinnoista ja toivomme, että sinäkin nautit esityksistä!

Lisätietoja Antista löydät osoitteesta: https://anttirailio.fi

Uutisnostot