Seventine Genelecin ja Apulannan Bändikisan voittoon

null Seventine Genelecin ja Apulannan Bändikisan voittoon

Seventine Genelecin ja Apulannan Bändikisan voittoon

Paljon onnea Seventinelle, joka voitti Genelecin ja Apulannan Bändikisan kappaleellaan ’Hateseeder’.

Kisaan osallistuneiden kappaleiden määrä ja korkea laatu yllätti meidät, ja bändi kiri voittoon todella kovien vastustajien joukosta.

Seventine kruunattiin voittajaksi julkisella äänestyksellä viiden finalistin joukosta. Palkinnoksi kukin voittajabändin jäsen saa parin Genelec 8320A -studiomonitoreja ja GLM-kalibrointipaketin. Lisäksi he pääsevät nauhoittamaan kappaleen ammattimaisesti Apulannan studiossa, sekä esittämään sen livenä Genelec Artist Roomissa heti kun COVID-19 tilanne sen sallii.

Seventine on lähtöisin Sulkavalta ja bändin muodostavat lapsuudenystävät Paavo Auvinen, Kim Miettinen, Mika Kontinen ja Väinö Kemppinen. He ovat soittaneet tavaramerkikseen muodostunutta modernia metallia twistillä noin kolme vuotta tosissaan, etenemällä covereiden soittamisesta omien kappaleiden kirjoittamiseen ja esittämiseen. Pian heillä on tarpeeksi omaa materiaalia kokonaisen albumin verran ja Hateseeder on itse asiassa yksi heidän varhaisimmista sävellyksistään.

Motivaatiokseen kilpailuun osallistumiselle bändi kommentoi: "Haluamme saada hyviä vinkkejä alan ammattilaisilta ja pystyä äänittämään oikeassa studiossa. Uskomme, että meillä on potentiaalia menestyä musiikkiteollisuudessa ja työskentelemme jatkuvasti unelmamme saavuttamiseksi.”

Genelec haluaa onnitella myös neljää muuta finalistia: Calloa, Hullua Pappilaa, Muurahaismiestä ja Täplää. Lisäksi haluamme kiittää lämpimästi kaikkia kilpailuun osallistuneita ja finalisteja äänestäneitä.

Seuraamalla Genelec Music Channelia YouTubessa pääset pian kuuntelemaan Seventinen musiikkia.

Uutisnostot