Nuorten tiedekilpailun voittaja Ilona Taittonen vieraili Genelecin tehtaalla Iisalmessa

null Nuorten tiedekilpailun voittaja Ilona Taittonen vieraili Genelecin tehtaalla Iisalmessa

Nuorten tiedekilpailun voittaja Ilona Taittonen vieraili Genelecin tehtaalla Iisalmessa

Genelec on nuorten Beyond 2030 Challenge -tiedekilpailun ylpeä tukija ja olimme iloisia saadessamme kilpailun voittajan, Ilona Taittosen, vieraaksemme tehtaallemme Iisalmeen!

Beyond 2030 Challenge tarjoaa nuorille mahdollisuuden esitellä innovatiivisia ideoitaan kestävästä tulevaisuudesta. Tämän kilpailun kautta nuoret pääsevät osoittamaan luovuutensa ja osaamisensa. Ilonan voittoidea, laite, joka mittaa ja ilmaisee kipua objektiivisesti, on loistava esimerkki siitä, kuinka nuoret voivat olla edelläkävijöitä, sillä ideaa on ryhdytty toteuttamaan. Yhteistyöllä ja innovaatioilla voimme rakentaa paremman tulevaisuuden ympäristölle ja yhteiskunnalle.

”Tulevaisuus asuu nuorissa, heidän unelmissaan ja uskalluksessaan toteuttaa niitä. Meille on tärkeää tukea kaikkia aloitteita, jotka rohkaisevat nuorten luovuutta ja innovointia ja kannustavat heitä eteenpäin sekä auttavat ideoiden toteutumista konkreettisiksi ja vaikuttaviksi ratkaisuiksi – maailmanlaajuisiin haasteisiin”, sanoo Genelec Oy:n toimitusjohtaja Siamäk Naghian.

Kiitämme Ilonaa hänen vierailustaan tehtaallamme, ja haluamme samalla kiittää kaikkia Beyond 2030 Challenge -kilpailuun osallistuneita nuoria. Olette kaikki tärkeitä muutoksen tekijöitä, ja teidän visioitanne ja ideoitanne tarvitaan rakentaessamme kestävää huomista!

Jos haluat lukea lisää Beyond 2030 Challenge -kilpailusta ja Ilonan voittajainnovaatiosta, voit vierailla Turun kaupungin verkkosivuilla: www.turku.fi/beyond-2030-challenge/mika-beyond-2030 sekä www.turku.fi/uutinen/2023-06-12_turun-kaupungin-ja-bayerin-tiedekilpailun-voittoideaa-ryhdytaan-toteuttamaan

Ilona Taittonen Beyond Challenge 2030 -voittaja

Uutisnostot