Genelec voitti Vuoden valmistaja -palkinnon Inavation Awards -gaalassa

null Genelec voitti Vuoden valmistaja -palkinnon Inavation Awards -gaalassa

Genelec voitti Vuoden valmistaja -palkinnon Inavation Awards -gaalassa

Meillä on jälleen ilouutisia, sillä Genelec on voittanut Inavation Awards -gaalassa Vuoden valmistaja (Manufacturer of the Year) -palkinnon.

Palkintojenjakoseremonia järjestettiin ISE-messujen avajaisiltana 30.1.2024 Barcelonassa. Palkinto on arvokas tunnustus yrityksemme liiketoimintaperiaatteille, jotka keskittyvät laadukkaisiin kaiutinratkaisuihin ja kestävään kehitykseen.

Inavate Magazine järjestää vuosittaisen Inavate Awards -gaalan yhteistyössä ISE (Integrated Systems Europe) -messujen kanssa. Gaalassa palkitaan ja juhlitaan AV-suunnittelun, -integroinnin ja -liiketoiminnan parhaita tekijöitä ympäri maailmaa ja esitellään alan uusimmat innovaatiot.

Vuoden valmistaja -sarjassa oli ehdolla kymmenen yritystä, joita Inavate arvioi tarkasti eri toimintojen osilta - innovaatioista vastuullisuuteen. Olemme erittäin ylpeitä jo pelkästä ehdokkuudestamme kymmenen maailman parhaimman AV-teknologioiden suunnittelijan ja valmistajan joukossa. Haluamme kiittää sydämellisesti koko Genelec-tiimiämme, joka omistautuu päivittäin työlleen, jotta täytämme nyt ja tulevaisuudessa alan korkeimmat mahdolliset standardit. Haluamme myös esittää lämpimät kiitokset Inavate Magazine:n raadille, joka valitsi meidät voittajaksi.

Jos haluat lukea lisää liiketoimintaperiaatteistamme, vieraile osoitteessa www.genelec.fi/yritys

Kuvassa Ian Neale, Pro AV Business Development Leader EMEA, ADI Global Distribution sekä Howard Jones, Fredrik Setterberg ja Kati Pajukallio Geneleciltä vastaanottamassa palkintoa.

Uutisnostot