Genelec voitti Mondo-DR Sustainability Award -yrityspalkinnon

null Genelec voitti Mondo-DR Sustainability Award -yrityspalkinnon

Genelec voitti Mondo-DR Sustainability Award -yrityspalkinnon

Meillä on ilo kertoa, että Genelec on voittanut AV-alalla arvostetun Mondo-DR Sustainability Award -palkinnon. Mondo-DR Awards -tapahtuma järjestettiin 14. kesäkuuta InfoComm-messuilla Orlandossa, Floridassa. Tämä on jo neljäs vastuullisuuspalkinto yrityksellemme, ja olemme erittäin otettuja siitä, että kestävän kehityksen eteen tekemät ponnistelumme ovat saaneet myös maailmanlaajuista tunnustusta.

Perustamisvuodesta 1978 lähtien olemme pyrkineet pitämään huolta niin ympäristöstämme kuin yhteisöstämme. Olemme alusta asti valmistaneet pitkäikäisiä kaiuttimia, joita on mahdollista huoltaa sekä vaalineet työntekijöidemme hyvinvointia. Olemmekin todenneet – ja myös osoittaneet –, että pidämme vastuullisuutta yhtä tärkeänä kuin äänenlaatua ja taloudellista kannattavuutta. Haluamme jatkossakin olla alamme arvostettu, globaali markkinajohtaja, joka valmistaa huippulaadukkaita kaiutinratkaisuja vastuullisesti.

Mondo-DR Magazinen järjestämässä Mondo-DR Awards -tapahtumassa on palkittu vuodesta 2017 lähtien AV-alan parhaita yrityksiä ja hienoimpia asennusprojekteja ympäri maailmaa. Mondo-DR:n tuomaristo ja aiemmista voittajista koostuva asiantuntijaraati tarkastelivat tämän vuoden Sustainability Award -palkintoa harkitessaan muun muassa sitä, kuinka olemme onnistuneet työkulttuurin edistämisessä, ympäristökysymysten hallinnassa, toimitusketjujen vastuullisuudessa, viestinnässä, kestävän kehityksen raportoinnissa sekä kehitystavoitteissamme.

Haluamme esittää lämpimät kiitokset Mondo-DR:lle sekä tietenkin omalle tiimillemme tästä hienosta tunnustuksesta!

Lue lisää yrityksemme vastuullisuudesta täältä.

Mondo Awards 2023 Paul and Kati
Paul Stewart (Senior Technical Sales Manager, Genelec Inc.) ja Kati Pajukallio (AV Installation Business Manager, Genelec Oy) Mondo-DR Awards 2023 -tapahtumassa.

Uutisnostot