Genelec voitti Inavation Sustainability Award -palkinnon!

null Genelec voitti Inavation Sustainability Award -palkinnon!

Genelec voitti Inavation Sustainability Award -palkinnon!

Meillä on ilo kertoa, että kansainvälinen AV-ala on jälleen huomioinut sitoutumisemme vastuullisuuteen – tällä kertaa arvostetulla Inavation Award -palkinnolla, liiketoiminta-sarjassa, kestävän kehityksen kategoriassa. Kategorian neljästä finalistista Genelec vei ensimmäinen sijan Inavate Magazine -lehden asiantuntijapaneelin äänestyksen perusteella.

Inavate Magazine järjestää vuosittaisen Inavate Awards -gaalan yhteistyössä ISE:n (Integrated Systems Europe) kanssa. Gaalassa palkitaan ja juhlitaan AV-suunnittelun, -integroinnin ja -liiketoiminnan parhaita tekijöitä ympäri maailmaa, ja autetaan AV-ammattilaisia löytämään alan uusimmat innovaatiot.

Seremonia päästiin järjestämään tänä vuonna perinteisin menoin ISE Showssa Barcelonassa. Vuonna 2021 gaala järjestettiin pandemian vuoksi verkossa ensimmäisen, ja toistaiseksi ainoan, kerran sen 16-vuotisen historian aikana. Menestyimme myös viime vuonna, sillä tuolloin Smart IP -kaiutinjärjestelmämme palkittiin parhaana kaiuttimena yksinkertaisen ja innovatiivisen suunnittelunsa ansiosta. Smart IP:n ominaisuuksia ovat esimerkiksi alhainen virrankulutus ja kyky toimia vain yhden kaapelin avulla. Näin ollen se vastaa täysin AV-alan tavoitteisiin vähentää kulutusta ja ympäristökuormitusta.

Tällä kertaa Genelecin pääseminen finalistien joukkoon osoittaa, että olemme jatkuvasti pyrkineet minimoimaan liiketoimintamme ympäristövaikutuksia. Perustamisvuodesta 1978 lähtien kestävä kehitys on ollut yksi ydinarvoistamme. Pitkäikäisten, huollettavien kaiuttimien valmistus oli perustajiemme kaiutinsuunnittelun lähtökohta, ja tuo sitoutuminen kestävään kehitykseen on osoittautunut entistäkin tärkeämmäksi, kun ympäristöpaineet ovat kasvaneet maailmanlaajuisesti.

Olemme vuosien varrella ottaneet käyttöön monia tapoja seurata ja parantaa ympäristövaikutuksiamme, mukaan lukien ISO14001-sertifikaatti, tehdas, joka käyttää vain uusiutuvaa energiaa, kierrätetystä alumiinista valmistetut kaiutinkotelot ja energiaa säästävän ISS-teknologian kehittäminen.

Haluamme esittää nöyrät ja lämpimät kiitokset tuomaristolle tästä tunnustuksesta – se on meille erittäin arvokas!

Voit lukea lisää kestävän kehityksen toteuttamisesta kotisivujemme vastuullisuus-osiosta.

Uutisnostot