Genelec GLM 4 tarjoaa uusia ominaisuuksia ja uuden käyttökokemuksen

null Genelec GLM 4 tarjoaa uusia ominaisuuksia ja uuden käyttökokemuksen

Genelec GLM 4 tarjoaa uusia ominaisuuksia ja uuden käyttökokemuksen

Genelec esittelee uudistetun Genelec Loudspeaker Manager (GLM) tarkkailukaiuttimien hallintasovelluksen.

Uuden sukupolven GLM 4 tarjoaa Genelec Smart Active Monitorien käyttäjille Mac Catalina -yhteensopivuuden edut, tyylikkään uuden käyttöliittymän ja paljon uusia arvokkaita ominaisuuksia. GLM 4 minimoi huoneen häiritsevät akustiset vaikutukset ja tuo ylivoimaisen tarkkuuden monitorointiin - missä tahansa käyttäjä haluaakin työskennellä. Siksi GLM 4 tukee luovuutta ja sen avulla tehdyt miksaukset toimivat johdonmukaisesti eri huoneissa ja toistojärjestelmissä.

GLM 4 perustuu tuhansilta studioilta vuosikymmenten aikana kerättyyn tutkimustietoon. GLM 4 toimii saumattomasti yhdessä Smart Active Monitor -kaiuttimien ja subwoofereiden älykkään signaalinkäsittelyn kanssa, liittäen ne verkoksi, jossa kaiuttimet ja subwooferit voidaan konfiguroida ja kalibroida yksilöllisesti ja tarkasti tiettyyn ympäristöön. GLM-adapterikittiin kuuluvan mittamikrofonin avulla huonetilan akustiikka voidaan mitata tarkasti, jonka jälkeen GLM AutoCal -kalibrointi optimoi automaattisesti jokaisen monitorin ja subwooferin äänitason, etäisyyden aiheuttaman viive-eron, subwooferin jakosuodatuksen vaihesovituksen ja ekvalisoi huonevasteet. Tämän jälkeen käyttäjällä on edelleen runsaasti mahdollisuuksia tehdä käsisäätöjä, joiden avulla toiston soundia voidaan muokata, jos se on tarpeen. Koska GLM 4 on näin joustava, se on oikea työkalu sekä erinomaisen huoneen hienosäätöön ja loistava apu niille, jotka tekevät työtä tiloissa, joita ei ole alunperin suunniteltu äänentarkkailukäyttöön.

GLM 4 toimii Windows ja Mac OS -käyttöjärjestelmissä, mukaanlukien 10.15 Catalina. GLM 4 sovelluksen käyttöliittymä on täysin uusi ja sen käyttö on nopeaa, intuitiivista ja helppoa. Käyttöliittymä on suunniteltu yhteistyössä alan johtavan muotoilija Harri Koskisen kanssa. Selkeän kaunis estetiikka yhdistyy toteutukseen, jonka käyttäjät kokevat johdonmukaisena ja luonnollisena. Koskisen oivaltava kuusikulmioihin perustuva design tukee luonnollisen kasvun ajatusta, jossa GLM auttaa käyttäjän kuuntelutaidon kehittymistä ja kuuntelu on helposti laajennettavissa yksikanavaisesta aina monimutkaisiin immersiivisiin monitorointiympäristöihin käyttäjän tarpeiden kehittyessä.

GLM 4 tarjoaa kaikki edeltäjänsä GLM 3:n toiminnallisuudet, sekä uusia ominaisuuksia, kuten immersiivijärjestelmien rakentamisen ja hallinnan välineet sekä erinomaisen tuen kansainvälisten standardien kasvavalle kirjolle masteroinnin, yleisradiotoiminnan, internetin yli välitettävän striimatun tv-palvelun ja elokuvateollisuuden aloilla. GLM 4 tallentaa asetukset pilvipalveluun tai käyttäjän tietokoneeseen, mikä mahdollistaa käyttäjälle suuren joustavuuden, jossa pilvipalveluna tarjottava asiakastuki tuo Genelecin asiantutijatiimin avun saataville missä tahansa.

Genelec Smart Active Monitoring kaiuttimien ja subwoofereiden moderni digitaalinen signaalinkäsittelytekniikka yhdessä GLM 4 kanssa tarjoaa käyttäjälle ainutlaatuisia etuja, joita mikään muu huonekalibrointijärjestelmä ei voi tarjota. GLM 4 toimii monosta ja stereosta yli 80-kanavaiseen immersiiviseen järjestelmään, mikä tekee siitä markkinoiden edistyksellisimmän, joustavimman ja kustannustehokkaimman huonekalibrointijärjestelmän. Laitteiden ja ohjelmistojen saumaton yhteistyö takaa myös parhaan järjestelmäsuorituskyvyn ja dynaamiikan, sekä mahdollistaa monitorointisetupin vaihtamisen käyttämättä erillisiä äänityöaseman lähtöjä tai hankkimatta kallista ulkoista monitorikontrolleria.

Koska järjestelmän hallinta ja toistojärjestelmän optimointi tapahtuu monitoreissa ja subwoofereissa, signaaliketjun loppupäässä, GLM 4 käyttäjät saavat nauttia vakaasta, lyhyestä järjestelmäviiveestä. Heidän ei ole tarpeen ohittaa master-ääniväylälle asettuvaa äänentarkkailuohjelmistoa tai vaihdella ’mix’ ja ’record’ tilojen välillä, mikä helpottaa luovaa prosessia. Kalibroinnin jälkeen asetukset voidaan tallentaa pysyvästi monitoreihin ja subwoofereihin GLM 4 avulla. Näin voidaan välttää tahattomien muutosten mahdollisuus, mikä tekee GLM 4 erityisen sopivan monen käyttäjän huoneisiin ja vaativiin tuotantoympäristöihin.

Genelecin toimitusjohtaja Siamäk Naghian:

“GLM 4 tiivistää kaiken sen tietämyksen, minkä Genelec on kerännyt vuosien mittaan huoneakustiikan vaikutuksesta tarkkailukaiuttimien toistoon ja auttaa sujuvoittamaan käyttäjän työnkulkua ja parantamaan lopputuloksen laatua. Kestävän kehityksen periaatteiden mukaista on, että GLM 4 tukee kaikkia aikaisempia Smart Active Monitoring - perheen jäseniä. Tämä merkitsee sitä, että GLM 4 ei ole vain tämän hetken modernein, helppokäyttöisin ja tehokkain huonekalibrointijärjestelmä markkinoilla – se myös takaa sen, että Genelecin Smart Active Monitors -sarjan aktiivikaiuttimet ovat erittäin luotettava, skaalaautuva ja tulevaisuuden kannalta turvallinen pitkän aikavälin investointi.”

Lue lisää:
www.genelec.fi/glm

Uutisnostot