Genelec avasi Experience Centerit Helsinkiin ja Tukholmaan

null Genelec avasi Experience Centerit Helsinkiin ja Tukholmaan

Genelec avasi Experience Centerit Helsinkiin ja Tukholmaan

Uudet kuunteluympäristöt tarjoavat pohjoismaisille asiakkaille erinomaiset mahdollisuudet tutustua Genelecin tuotteisiin.

Iisalmi – lokakuu 2022... Genelec, johtava äänitarkkailukaiuttimien valmistaja, on avannut Helsinkiin ja Tukholmaan Experience Center -demotilat. Näissä uusissa tiloissa asiakkaat pääsevät tutustumaan Genelecin kaiutinratkaisuihin, saavat henkilökohtaista neuvontaa asiantuntijoiltamme ja voivat nauttia korkealaatuisista kuuntelukokemuksista niin stereo- kuin immersiivisissä ympäristöissä. Uudet tilat Pohjoismaissa kasvattavat jo ympäri maailmaa olemassa olevaa Genelec Experience Center-verkostoa. Kaikilla toimipisteillä niin Euroopassa, Aasiassa kuin Amerikassa on yhteinen tehtävä auttaa asiakkaita ymmärtämään ja kokemaan äänentoiston hienoimpia ominaisuuksia.

Genelecillä on pitkät perinteet niin Helsingissä kuin Tukholmassa. Yritys on kehittänyt asiantuntijatiimejään molemmissa kaupungeissa useiden vuosien ajan, ja kaksi uutta demotilaa vahvistavat entisestään Genelecin sitoutumista sosiaaliseen vastuuseen tukemalla kummankin kaupungin ainutlaatuista kulttuuriperintöä.

Helsingin Experience Center sijaitsee Arabianrannassa, kauniissa 1800-luvun hirsitalossa. Rakennuksesta löytyvät myös Genelecin Helsingin tiimin toimistotilat ja live-esityksiä varten luotu Artist Room. Kuunteluympäristöjä on kaksi: immersiivinen 7.1.4-järjestelmä perustuu koaksiaalisiin The Ones -kolmitiestudiomonitoreihin, ja toisesta huoneesta löytyy laaja valikoima stereoratkaisuja aina suuriin 1234A-studiomonitoreihin saakka. Kaikki järjestelmät on kalibroitu GLM-ohjelmistolla ja useiden äänilähteiden ansiosta vierailijat voivat testata kaiuttimia valitsemallaan musiikilla tai vaikka omien projektiensa avulla. Demohuoneiden isäntänä toimii Anders Nyman.

Nordic Experience Centres PR Image 2
Helsingin stereohuone.

Tukholman Experience Centeriä isännöivät Erik Skanderbeck ja Patrick Lundin. Tilat ovat lähellä kaupungin keskustaa legendaarisella paikalla, jossa ennen sijaitsi Park Studios. Skanderbeck ja Lundin olivat mukana tilojen muutostöissä, kun IT- ja AV-tekniikka modernisoitiin kauttaaltaan energiaa säästävällä ja älykkäällä Smart Building -kiinteistöteknologialla.

Tukholman demotilat on jaettu viiteen osaan: The Ones -lippulaivatuotteita edustaa Boman Room, joka sisältää immersiivisen 7.1.4-järjestelmän. Saltgruvan- ja Berg-huoneista löytyvät stereoympäristöt, aula-alueelta AV-järjestelmät ja lisäksi tiloissa on suuri huone live-esityksiä varten. Huoneet on varustettu monipuolisella valikoimalla Genelecin älykkäitä aktiivikaiuttimia ja subwoofereita, jotka kaikki on optimoitu GLM-kalibrointiohjelmistolla. Lisäksi aula-alueella esitellään Genelec Smart IP- ja 4000-sarjan asennuskaiuttimia. Kattava valikoima äänilähteitä DAW-ohjelmistoista striimaus- ja musiikkipalveluihin antavat asiakkaille mahdollisuuden tutustua järjestelmiin itselleen sopivimmalla tavalla.

Genelecin Pohjoismaiden myyntijohtaja Mikko Tuomi kommentoi:

"Pohjoismaiden Experience Centerit tarjoavat asiakkaille täydellisen tilaisuuden kokeilla eri kaiutinjärjestelmiämme laadukkaassa kuunteluympäristössä, ja lisäksi heillä on mahdollisuus saada asiantuntevaa, henkilökohtaista neuvontaa rennossa ja rauhallisessa ilmapiirissä. Olemme huomanneet, että yhä useammat asiakkaat haluavat kokea immersiivisen äänen ja oppia lisää sen tarjoamista mahdollisuuksista, joten nämä tilat täydentävät hyvin jälleenmyyjiemme kattavaa verkostoa. Olemme entistä lähempänä paikallisia asiakkaitamme, kun pystymme tarjoamaan niin opastusta kuin referenssikuunteluympäristöt.”

Lisätietoja Genelecin Experience Centereistä ja ajanvarauksesta löydät osoitteesta www.genelec.com/experience-centres

Uutisnostot