Genelec Artist Room toivottaa tervetulleeksi supersuositun BEHMin

null Genelec Artist Room toivottaa tervetulleeksi supersuositun BEHMin

Genelec Artist Room toivottaa tervetulleeksi supersuositun BEHMin

Genelec Artist Roomilla oli hiljattain ilo vastaanottaa vieraakseen karismaattinen BEHM, joka on yksi tämän hetken arvostetuimmista kotimaisista musiikkitähdistä.

Hän esitti kitaristi Sampo Kylmäsen kanssa akustisen setin, joka sisälsi herkät tulkinnat suosituista kappaleista: "Tivolit", "Lupaan" ja "Ethän tarkoittanut sitä”. Upeaääninen artisti tarjosi tyylilleen uskollisesti vaikuttavat esitykset, jotka olivat entistäkin intiimimpiä ja intensiivisempiä vain yhden kitaran säestyksellä.

BEHMin, eli Rita Behmin poikkeuksellisen nopeaa nousua kuuluisuuteen kuvailee hyvin hänen levy-yhtiönsä määritelmä menestystarinasta, joita on vain yksi miljoonasta. Syyskuussa 2020, vain kolmen vuoden musiikillisen kokemuksen jälkeen, BEHM singahti Suomen popskeneen debyyttisinglellään "Hei rakas". Kappale keräsi miljoonia striimejä, soi jatkuvasti radiossa, ja voitti Musiikkikustantajien Vuoden biisi -palkinnon.

Menestystä seurasi single toisensa perään, kunnes hän julkaisi debyyttialbuminsa "Draaman kaari viehättää", josta tuli Suomen kaikkien aikojen eniten virallisia listaykkösviikkoja kerännyt albumi. Albumi tuotti hänelle vuonna 2020 ennätykselliset seitsemän Emma-palkintoa, ja lisäksi hän oli ainoana tulokasartistina vuoden 2020 Suomen Spotifyn top10 kuunnelluimman artistin joukossa. Sittemmin hän on julkaissut kaksi niin ikään suursuosioon noussutta singleä vuosina 2021 ja 2022, ja fanit odottavat jo kuumeisesti, milloin hänen seuraava albuminsa julkaistaan.

Lahjakas BEHM on laulaja-lauluntekijä, joka kirjoittaa ja säveltää kappaleensa itse, ja osallistuu myös niiden tuotantoprosessiin. Hän uskoo vahvasti siihen, että artistin kannattaa seurata omaa näkemystään, ja hän työskentelee mielellään "vanhanaikaisella" tyylillä, jossa ensin luodaan yhtenäinen albumi, ja sen jälkeen vasta valitaan singlet. BEHMin kappaleiden valtavan menestyksen takana ovat herkkä tulkinta, koukuttavat melodiat ja samaistuttavat tarinat, jotka resonoivat kaikenikäisiä kuulijoita.

Meillä on ilo jakaa kanssanne tallenteet BEHMin upeista Genelec Artist Room -esityksistä, toivotamme nautinnollisia kuunteluhetkiä!Uutisnostot