Genelec Artist Room toivottaa tervetulleeksi Seventinen

null Genelec Artist Room toivottaa tervetulleeksi Seventinen

Genelec Artist Room toivottaa tervetulleeksi Seventinen

Genelec Artist Roomissa oli äskettäin suuri ilo kuulla Seventinen – vuoden 2021 Bändikisan voittajan – liveversio kappaleesta "Feast from Disgrace".

Sulkavalainen hevibändi voitti Genelecin ja Apulannan Bändikisan biisillään ”Hateseeder”. Palkintoon kuului Genelec 8320A -studiomonitorit + GLM-kalibrointipaketti, nauhoitussessio Apulannan studiossa sekä liveveto Genelec Artist Roomissa. Pandemiatilanne on haitannut sessioiden toteuttamista, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, sillä nyt myös Artist Room on korkattu poikien osalta!

Seventinen muodostavat lapsuudenystävät Paavo Auvinen, Kim Miettinen, Mika Kontinen ja Väinö Kemppinen. He ovat soittaneet jo noin viisi vuotta tavaramerkikseen muodostunutta modernia metallia, ja inspiraationa ovat toimineet legendaariset yhtyeet kuten Metallica, Iron Maiden, Bullet for My Valentine jne. Bändi on edennyt covereiden soittamisesta omien kappaleiden kirjoittamiseen ja esittämiseen, ja pian heillä on tarpeeksi omaa materiaalia kokonaisen albumin verran.

Nauhoitussessio Apulandiassa ammattilaisten kanssa ja laadukkailla välineillä oli bändille mieleenpainuva ja hieno kokemus, kuten myös liveveto Artist Roomissa, jossa esitettäväksi valikoitui single "Feast from Disgrace".

Katso videot live-esityksestä ja bändin haastattelusta alta:Albumia odotellessa toivotamme Seventinelle onnea ja menestystä musiikkiurallaan! Seuraa bändiä somessa: Facebook: @Seventine Instagram: @seventineband_official

Uutisnostot