Genelec 8381A voitti parhaan studiomonitorin palkinnon 2024 SOS Awardseissa

null Genelec 8381A voitti parhaan studiomonitorin palkinnon 2024 SOS Awardseissa

Genelec 8381A voitti parhaan studiomonitorin palkinnon 2024 SOS Awardseissa

Olemme erittäin ylpeitä voidessamme kertoa, että 8381A SAM™ Adaptive Point Source -päämonitorimme on valittu Sound on Sound -lehden asiantuntevan lukijakunnan toimesta voittajaksi tämän vuoden arvostetussa SOS Awardsien Best Studio Monitor -kategoriassa.

Vuodesta 2010 lähtien järjestetyissä SOS Awardseissa Sound on Sound -lehti on antanut maailmanlaajuisen audioalan ammattilaisista ja harrastajista koostuvan seuraajajoukon valita eri sarjojen voittajat. Joka vuosi avoimeen online-äänestykseen kerätään parhaat uudet ammattilaiskäyttöön tarkoitetut äänentoistolaitteet ja ohjelmistot ja esitellään vuoden hienoimmat designit ja innovaatiot seuraajille.

Julkaisimme 8381A:n toukokuussa 2023 ja olemme saaneet iloita siitä, että niin monet teistä vierailivat tapahtumissamme ympäri maailmaa, kun esittelimme uutta monitoriamme toiminnassa. Ylpeinä voimme todeta, että palautteenne kuuntelukokemuksen jälkeen on ollut myönteistä, ja haluamme esittää suurkiitokset kaikille teille, jotka äänestitte 8381A:ta arvostetun palkinnon voittajaksi. Haluamme myös kiittää koko Sound on Sound -lehden toimitusta ja upeaa Genelec-tiimiämme, joita ilman tämän palkinnon saavuttaminen ei olisi ollut mahdollista.

Juuri ennen 8381A:n julkaisua Genelecin toimitusjohtaja Siamäk Naghian pohti uuden monitorin tärkeää roolia sanoen: "Vapaasti seisovan monitorointijärjestelmän kysyntä on ollut selvää siitä lähtien, kun julkaisemamme The Ones -monitorien ja W371A-bassokaiutinjärjestelmän yhdistelmä sai aivan erinomaisen vastaanoton. On nähtävissä, että asiakkaat ovat odottaneet vapaasti seisovaa järjestelmää, joka pystyy kattamaan laajan dynamiikka-alueen ja käsittelemään matalia taajuuksia. Vaikka tarjoamme runsaan valikoiman seinän tasaan asennettavia päämonitoreja, olemme varmoja, että 8381A:n kaltainen vapaasti lattialla seisova adaptiivinen järjestelmä tarjoaa täydellisen ratkaisun laatutietoisille uuden sukupolven äänentoistoratkaisua etsiville asiakkaillemme joustavuutensa ja asennettavuutensa ansiosta.”

Lisätietoja 8381A:sta löydät tästä osoitteesta (eng.).

Uutisnostot