EY palkitsi Genelecin omistajat vuoden perheyrittäjinä

null EY palkitsi Genelecin omistajat vuoden perheyrittäjinä

EY palkitsi Genelecin omistajat vuoden perheyrittäjinä

Kilpailun voittajat innostavat muita visiollaan, johtajuudellaan ja saavutuksillaan.

Genelecin omistajat Juho, Maria ja Mikko Martikainen on valittu vuoden 2023 perheyrittäjiksi EY Entrepreneur Of The Year -kasvuyrittäjäkilpailussa. Tänä vuonna kilpailuun osallistui 55 suomalaista kasvuyritystä, ja voittajat julkistettiin 27. lokakuuta järjestetyssä gaalassa Vanhalla Ylioppilastalolla, Helsingissä. Tilintarkastus- ja asiantuntijayritys EY:n vuosittain järjestämässä kilpailussa palkitaan yrittäjiä, jotka inspiroivat muita visioillaan, johtajuudellaan ja saavutuksillaan.

Lähes 40 vuotta sitten perustettu EY Entrepreneur Of The Year™ on maailman arvostetuin yrittäjäkilpailu, johon osallistuu tuhansia yrittäjiä yli 60 maasta ympäri maailmaa. Suomessa kilpailun yhteistyökumppaneina toimivat Danske Bank, Työeläkeyhtiö Elo ja Secto Automotive. Voittajat valitsi EY:stä riippumaton tuomaristo, puheenjohtajanaan LT, kasvuyrityssijoittaja ja hallitusammattilainen Leena Niemistö.

EY Entrepreneur PR Image 2
Kuva: Aki Rask.

”Lämpimät onnittelut vuoden perheyrittäjinä palkituille Genelecin Juho, Maria ja Mikko Martikaiselle. Genelec on upea suomalainen yritys ja brändi, jolla on vahvat juuret ja ennen kaikkea loistava tuote,” sanoi Niemistö. Genelec on sitoutunut vahvasti tutkimus- ja kehitystyöhön, ja sen tuotanto on pysynyt Iisalmessa yrityksen syntymästä, vuodesta 1978 lähtien.

Genelecin Maria Martikainen kommentoi:

”On todella suuri kunnia saada tämä palkinto, ja haluamme vilpittömästi kiittää tuomaristoa valinnastamme. Toisen sukupolven yrittäjinä olemme ylpeitä jatkaessamme Genelecin tarinaa – ja nyt kun vietämme yrityksen 45-vuotisjuhlaa, olemme hyvin kiitollisia siitä, että meillä on ympärillämme sitoutunut ja taitava henkilöstö.”

EY Entrepreneur PR Image 3
Tapahtuma järjestettiin Vanhalla Ylioppilastalolla Helsingissä. Kuva: Aki Rask.

Pääkuva: Genelecin omistajat Maria, Mikko ja Juho Martikainen EY Entrepreneur Of The Year -gaalassa. Kuva: Aki Rask.

Uutisnostot