1234AC SAM™ -studiomonitori

Genelec 1234AC on päämonitori vaativaan elokuvaäänen tuotantoon ja jälkituotantoon. Isoihin äänitarkkaamoihin riittävä äänenpaine ja suuntausominaisuudet riittävät myös kaupallisiin elokuvateattereihin, tinkimättä tarkkailukaiutinkäytön edellyttämästä vähäisestä säröstä ja kohinasta.

1234AC voidaan sijoittaa joko vaaka- tai pystyasentoon, joten se soveltuu hyvin monenlaisiin asennuksiin. Genelecin kehittämä DCW-suuntain tarjoaa tasaisen toiston leveällä kuuntelualueella, mikä helpottaa äänitarkkailijan työtä, koska hänen ei tarvitse pysytellä samassa kapeassa sweet spotissa kuullakseen tarkan toiston

1234AC toimitetaan yksilöllisesti kalibroidun, laiteräkkiin asennettavan RAM-XL -vahvistimen kanssa. Kaiuttimessa on kaksi 305 millimetrin bassoelementtiä ja DCW:hen asennettuna 125 millimetrin keskiäänielementti ja 25 mm:n diskanttikalotti. Taajuusvaste ulottuu 29 hertsistä 21 kilohertsiin ja lyhytkestoinen maksimiäänenpaine 125 desibeliin SPL ja tätäkin korkeampiin huippuäänenpaineisiin.

1234AC hyödyntää GLM-tietokoneohjelman monipuolisia ominaisuuksia. Kaiuttimen käyttöönotto, integrointi muuhun kaiutinjärjestelmään ja kalibrointi tapahtuvat vaivattomasti ja täsmällisesti GLM:n avulla, riippumatta järjestelmän laajuudesta. GLM:n avulla on helppo kompensoida paitsi huoneakustiikan vaikutukset, myös esimerkiksi valkokankaan vaikutus ja viive.

GLM toimii myös kaiutinjärjestelmän hallintatyökaluna Mac- tai PC-ympäristöissä. Sen avulla voit asettaa kuunteluvolyymin yleisten tuotantostandardien mukaiseksi, vaihtaa joustavasti ääniformaatteja, kaiutinyhdistelmiä ja optimoituja kuuntelualueita – monista muista hyödyllisistä ominaisuuksista puhumattakaan.

Technical specifications

SPL
125 dB
Frequency response
29 Hz - 21 kHz (-6 dB)
Accuracy of frequency response
± 2 dB (34 Hz - 20 kHz)
Driver dimension
2 x 12" bassoelementti, 5" keskiäänielementti, 1" metallikalottidiskanttielementti ja DCW™
Amplifier power
Bassovahvistin 2 x 750 W, keskiäänivahvistin 400 W ja diskanttivahvistin 250 W
Mittasuhteet
K 489 x L 1210 x S 412 mm, RAM-XL: 3 U / 19"
Paino
Kotelo: 73 kg, RAM-XL: 11.2 kg
Connections
1 analoginen XLR-tuloliitäntä, 1 digitaalinen AES/EBU XLR -tuloliitäntä, 1 digitaalinen AES/EBU XLR -lähtöliitäntä, 2 RJ45-ohjausverkkoliitäntää