Habitare

null Habitare

Habitare

7. - 11.9.2022

Olemme mukana Habitaressa, Suomen suurimmassa huonekalu-, design- ja sisustustapahtumassa, joka järjestetään 7.–11.9.2022 Helsingin Messukeskuksessa.

Habitare tarjoaa elämyksiä ja ideoita sisustamiseen sekä kodin ja tilojen toiminnallisuuteen ja visuaalisuuteen. Habitaren 2022 teema on Reimagine – Mielikuvituksen aika. Teema nostaa esiin mielikuvituksen voiman ja sen, mitä kaikkea ympäröivä maailma, asuminen ja eläminen voisivat tulevaisuudessa olla. Habitaren yhteydessä järjestetään tänä vuonna myös Kuva & Ääni -tapahtuma 9.–11.9.2022.

Tule tervehtimään meitä osastolle 6f61. Henkilökuntamme auttaa kaikissa äänentoistoon liittyvissä asioissa, ja samalla voit tutustua Home Audio -tuotteisiimme, kuten upeisiin Fennia Prize -kunniamaininnalla palkittuihin 6040R Smart Active -kaiuttimiin sekä G-sarjan aktiivikaiuttimiin ja F-sarjan aktiivisubwoofereihin.

Genelec on mukana myös Habitaren Pro Loungessa ja Avotakka-paviljongissa. Molemmilla osastoilla esitetään suomalaisen säveltäjän Emilia Takayaman äänitaideteos, joka toistetaan Genelecin Smart IP -kaiuttimilla. Äänitaideteos on tuttu viime vuoden Dubain maailmannäyttelystä.

Habitare Pro Lounge on ammattilaisten kohtaamispaikka, jossa on mahdollisuus verkostoitua, tavata kollegoita ja yritysten edustajia. Tutustu tarkemmin täällä.

Avotakka-paviljonki on näyttävä kokonaisuus, joka tarjoaa kaikille kävijöille hengähdyshetken ja kohtaamispaikan. Suunnnittelun lähtökohtana oli vastuullisuus, ja siitä vastasivat Nemo arkkitehdit Maria Klemetti Laine ja Jussi Laine sekä Avotakan sisustustoimittaja Anna Aromaa. Sisustus on toteutettu yhteistyössä Avotakan kumppaneiden kanssa, ja osaston runkomateriaali on tarkoitettu käytettäväksi uudelleen. Paviljonki on yhtä aikaa lehtikioski, puutarha, lähde, lounge, nuotiopaikka ja katukahvila, Avotakan päätoimittaja Kari-Otso Nevaluoma kertoo.

Avotakka-paviljonki valittiin avajaispäivänä Habitaren parhaaksi osastoksi! Valinnan teki Habitaren Kansainvälinen Ystävä 2022, arkkitehti, kuraattori, tutkija ja toimittaja Joseph Grima. Hän kommentoi: ”Olen taustaltani arkkitehti ja arvostan tapaa, jolla osastoa on lähdetty toteuttamaan. Osasto muistuttaa samaan aikaan sekä pientä rakennusta että vaikuttavaa maisemaa. Suunnittelussa on käytetty mielikuvitusta. Arvostan kovasti pelkistettyjä ja yksinkertaisia materiaaleja, joita on hyödynnetty rakenteissa. Ilmapiiri osastolla on lämmin, ja siitähän arkkitehtuurissakin on oikeastaan kyse: miellyttävien paikkojen luomisesta, joissa ihmiset voivat tavata toisiaan ja olla yhdessä.”

Lue lisää Avotakka-paviljongista täältä.

Nähdään Habitaressa!

Lisätietoja löydät osoitteesta: habitare.messukeskus.com

Habitare 2022
Genelecin osasto 6f61.

Avotakka paviljonki
Avotakka-paviljonki osasto 6b50.