Expo 2020 Dubai

null Expo 2020 Dubai

Expo 2020 Dubai

1.10. - 31.3.2022

Dubain maailmannäyttelyn ajankohtaa jouduttiin siirtämään vuodella koronapandemian vuoksi, mutta nyt ovet ovat avoinna. Suomella on kohteessa upea LUMI-niminen paviljonki, jossa vierailijat voivat kokea 84:n Genelec Smart IP -kaiuttimen muodostaman immersiivisen äänimaailman. Se sisältää 10-kanavaisen kaiutinjärjestelmän, joka toistaa suomalaisen säveltäjä Emilia Takayaman äänitaideteosta nimeltä Lumen maa.

Paviljongissa yli 100 suomalaista yritystä esittelee innovatiivisella tavalla osaamistaan ja asiantuntemustaan eri aloilla, kuten: luonnonvarat ja energia, ICT & digitalisaatio, älykkäät kaupungit, teknologiaosaaminen, koulutus, terveysteknologia, design ja matkailu. Paviljongin pääteema "Sharing Future Happiness" (tulevaisuuden onnellisuuden jakaminen) korostaa ihmisten, puhtaan luonnon ja teknologian symbioosia. Vierailijat viedään matkalle läpi Suomen keskeisten vahvuuksien ja onnellisuuden tukipilareiden: koulutuksen ja osaamisen, toimivuuden ja hyvinvoinnin sekä luonnon ja kestävän kehityksen.

Sisällä näyttelyalueella on 74 4430 Smart IP -kaiutinta, jotka on suunniteltu ja asennettu immersiiviseksi ryhmäksi, kun taas loput kymmenen 4430-kaiutinta toistavat Lumen maa -äänitaideteosta rakennuksen Kuru-nimisellä alueella. Koko järjestelmää käytetään Danten kautta ja se saa virtansa PoE+ -verkkokytkimistä. Järjestelmän suunnittelusta vastasi Genelec, tilauksesta Dubain GSL Professional, joka on Genelecin paikallinen jakelukumppani, ja asennustyöstä sekä ohjelmoinnista huolehti Suomen Audico Systems Oy.

Smart IP -teknologian ja Emilia Takayaman äänitaideteoksen liitto muodostavat erityisen miellyttävän ja luonnollisen yhdistelmän, sillä Lumen maa tulkitsee suomalaisia vuodenaikoja luoden immersiivisen tunnelman instrumenttien, melodian ja harmonian kautta tilaustyönä tehdyssä sävellyksessä, johon kuuluvat aidot luonnon äänet.

Joten jos olet matkalla Dubaihin, tervetuloa vierailulle! Expo on avoinna 31.3.2022 asti.

www.expo2020dubai.com

Expo 2020 Dubai

Expo Road Arabiemiraatit

http://www.expo2020dubai.com