Ville Valo -hyväntekeväisyyshuutokauppa - Genelec Suomi

Ville Valo hyväntekeväisyys-
huutokauppa

Genelecin ja rocktähti Ville Valon yhteistyön tuloksena syntyneet uniikit The Ones 8341 Smart Active -monitorit huutokaupataan hyväntekeväisyyteen. Valo on suunnitellut ja toteuttanut monitorien maalauksen, joka on nimeltään ”Vertigo Eyes”. 13.–23. lokakuuta järjestettävä verkkohuutokauppa on avoin kaikille, ja sen tuotot lahjoitetaan ETKL:lle, valtakunnalliselle lastensuojelujärjestölle.

Siirry eBay-huutokauppaan

Ville Valo

Laulaja, lauluntekijä ja legendaarisen rockyhtye HIMin perustaja Ville Valo on yksi Suomen tunnetuimmista muusikoista, joka on myynyt maailmanlaajuisesti yli kymmenen miljoonaa levyä, saavuttanut kultalevyn Yhdysvalloissa ja voittanut kahdeksan Emma-palkintoa. HIM teki menestyksekkään uransa aikana yhteensä kahdeksan albumia, ja Valo on ehtinyt esiintymään myös muiden suurten yhtyeiden, kuten Apocalyptican, Bloodhound Gangin ja The Missionin kanssa.

Kun HIM hajosi vuonna 2017, Valo toteutti haaveensa laulaa rockyhtye Agentsin kanssa, minkä tuloksena syntyi platinaa myynyt albumi "Ville Valo & Agents". Ville Valon fanit ovat saaneet jälleen hyviä uutisia, sillä hänen odotettu debyyttisooloalbuminsa ”Neon Noir” on määrä julkaista 13. tammikuuta 2023.

Musiikin lisäksi Valon intohimon kohde on myös visuaalinen taide. Jo pikkulapsena hän maalasi isänsä kanssa vesiväreillä, ja vanhempana hän on kanavoinut luovuutensa levynkansitaiteeseen, joka on toiminut tärkeänä jatkeena musiikille. Villen mielestä hyväntekeväisyyshuutokauppa, jossa on mahdollisuus auttaa tärkeää asiaa ja liittää siihen rakkaus ääntä ja taidetta kohtaan, oli vastustamaton tarjous.

Uniikit 8341-monitorit

Valon ensikohtaaminen Genelec-monitorien kanssa tapahtui jo HIM-vuosina, ja nykyisin hänellä on omassa kotistudiossaan 8341-kolmitiemonitorit. Kuten kaikki The Ones -sarjan monitorit, 8341 on koaksiaalinen pistesäteilijä, joka luo erittäin tarkan äänikuvan, neutraalin toiston ja vakaan suuntaavuuden hallinnan. Puhdas suorituskyky jopa matalilla taajuuksilla sekä kätevä integraatio GLM-huonekalibrointiohjelmistoomme tekevät 8341-monitorien kuuntelukokemuksesta täydellisen.

Kuvaillessaan ainutlaatuisia The Ones ”Vertigo Eyes” -monitoreja, Valo kertoo, että "monitorien koaksiaalisen rakenteen vuoksi olen aina kutsunut niitä "silmiksi", joten tuntui luontevalta kehittää tätä ajatusta hieman pidemmälle ja töpötellä monitorien kuoriin silmät, jotka katsovat kuuntelijan sieluun. Inspiraatio kyseisiin öögiin tulee Neon Noir -albumin kansitaiteesta.”

Kaikki huutokaupasta kertyvät tuotot lahjoitetaan Valon toiveesta Ensi- ja turvakotien liitolle (ETKL), joka on valtakunnallinen lastensuojelujärjestö. Sen tarkoitus on auttaa vaikeissa ja turvattomissa oloissa eläviä lapsia ja perheitä sekä ehkäistä perhe- ja lähisuhdeväkivaltaa.

"Pikkuisilla on hyvin harvoin mahdollisuus valita kotiaan, ja uskon vilpittömästi siihen, että jokaisella tulisi olla oikeudenmukaiset lähtökohdat elämän taipaleelle, ennen kuin he voivat itse päättää minkä tien valita” lisää Valo. "Olen varma siitä, että Ensi- ja turvakotien liitto tekee parhaansa löytääkseen turvapaikan niille, jotka sitä eniten tarvitsevat.”

Genelecin ja rocktähti Ville Valon yhteistyön tuloksena syntyneet uniikit The Ones 8341 Smart Active -monitorit huutokaupataan hyväntekeväisyyteen. Valo on suunnitellut ja toteuttanut monitorien maalauksen, joka on nimeltään ”Vertigo Eyes”. 13.–23. lokakuuta järjestettävä verkkohuutokauppa on avoin kaikille, ja sen tuotot lahjoitetaan ETKL:lle, valtakunnalliselle lastensuojelujärjestölle.

Siirry eBay-huutokauppaan

Toive turvallisesta tulevaisuudesta

Naisiin ja lapsiin kohdistuva väkivalta on maailmanlaajuinen ongelma, ja arviolta joka kolmas nainen maailmassa on joutunut elämänsä aikana joko fyysisen ja/tai seksuaalisen väkivallan kohteeksi. Vuonna 2021 ETKL auttoi Suomessa yli 23 000 henkilöä, joista noin 6 600 oli lapsia.

"Hyväntekeväisyyshuutokaupan tuotolla tuetaan chat-palveluitamme, jotka auttavat väkivallasta kärsiviä aikuisia, lapsia ja nuoria", kertoo ETKL:n kehittämispäällikkö Tiina Muukkonen. ”Väkivaltaisesta ja ahdistavasta suhteesta sekä tilanteesta keskusteleminen on helpompaa turvallisessa, nimettömässä chat-ympäristössä, ja sieltä apua on helpompi löytää. Villen ja Genelecin tuki auttaa entistä useampia perheväkivallasta kärsiviä ihmisiä.”

"ETKL tekee uskomattoman tärkeää työtä väkivallan uhrien auttamiseksi", sanoo Genelecin markkinoinnin projektipäällikkö Kati Pajukallio. Matalan kynnyksen apu, kuten chat-palvelu, voi olla ensimmäinen askel väkivaltaisen suhteen lopettamiseksi. Mahdollisuus auttaa ETKL:a heidän työssään tuntuu merkitykselliseltä ja tarkoituksenmukaiselta, ja toivon, että tällä on todellista vaikutusta ihmisten elämään ja auttaisimme saavuttamaan tulevaisuuden ilman pelkoa.”

Uniikit Ville Valon maalaamat 8341-monitorit huutokaupataan eBayssa. Huutokauppa on avoinna tarjouksille 13.-23.10.2022, ja pääset osallistumaan siihen oheisesta linkistä!

Katso huutokaupan säännöt.

ETKL logo