Osallistu" />
Hanki itsellesi unelmiesi äänentoisto - Genelec Suomi

Genelec SonicAdvisor

Hanki itsellesi totuudenmukainen unelmien äänentoisto.

Genelec järjestää 45. juhlavuoden kunniaksi maanlaajuisen kampanjan, jossa Genelecin asiantuntijat tulevat luoksesi auttamaan kaiutinjärjestelmän käyttöönotossa ja kalibroinnissa.

Osallistu

Genelec SonicAdvisor

Jo 45 vuoden ajan missiomme on ollut auttaa asiakkaitamme toteuttamaan unelmiaan tarjoamalla parhaan mahdollisen totuudenmukaisen äänentoiston. Juhlavuoden kunniaksi haluamme tarjota uusien, kampanjaan kuuluvien Genelec-monitorien ostajille Genelec SonicAdvisor käyttöönotto- ja kalibrointipalvelun asiakkaan luona veloituksetta.

Mitä Genelec SonicAdvisor –palvelu tarkoittaa?

Kaiuttimia valittaessa on tärkeää huomioida tilan koko ja käyttötarkoitus, mutta kuuntelukokemukseen voi vaikuttaa myös kaiuttimien sijoittelulla, huoneakustiikan parantamisella ja kalibroinnilla.

Kaikki Genelecin SAM (Smart Active Monitor) -järjestelmät voidaan kalibroida automaattisesti Genelecin oman GLM 4 (Genelec Loudspeaker Manager) -ohjelmiston avulla. GLM 4:n mittamikrofoni analysoi huoneesi akustiikan, jonka jälkeen AutoCal 2 -algoritmi laskee tarvittavat taajuuskorjaukset, tasonsäädöt ja viivekorjaukset jokaiselle monitorille. Automaattisen säädön jälkeen voi vapaasti tehdä manuaalisia muutoksia korjauksiin ja näin hienosäätää lopputuloksen juuri kuuntelijalle sopivaksi. GLM 4.2 sisältää uuden, tehokkaan GRADE-raportin, joten nyt saat erittäin tarkan järjestelmäkalibroinnin lisäksi myös syvällisen huone- ja järjestelmäanalyysin.

Lue lisää asennusoppaistamme.

Paras mahdollinen ääni juuri sinun tilaasi

Kun ilmoittaudut mukaan kampanjaan, Genelecin tekniset asiantuntijat tulevat luoksesi ja auttavat sinua kaiutinjärjestelmäsi käyttöönotossa, ratkaisemaan akustiikkaan liittyviä haasteita, hienosäätämään kaiuttimien ja kuuntelupaikan sijoittelua sekä optimoimaan bassonhallintaa. Lopuksi he suorittavat kalibroinnin Genelecin GLM-ohjelmistolla, jolla varmistetaan paras mahdollinen ääni juuri sinun tilaasi sopivaksi.

Kuinka osallistun?

1.
Tutustu kampanjaan kuuluviin kaiutinmalleihin alta ja osta ne lähimmältä Genelec SAM -jälleenmyyjältä.

Löydä jälleenmyyjät ›
2.
Rekisteröi monitorisi. Saat samalla 5 vuoden takuun.

Rekisteröi tuotteesi ›
3.
Ilmoittaudu mukaan, niin otamme sinuun yhteyttä ja valitaan sopivin ajankohta käynnille.

Ilmoittaudu täällä ›

Vierailun jälkeen saat Genelec SonicAdvisor -sertifikaatin. Jaa sosiaalisessa mediassa kuva tai video käynnistä, kaiuttimistasi tai sertifkaatista ja käytä hashtagia #GenelecSonicAdvisor. Kaikkien kuvan/videon jakaneiden kesken arvotaan 500 euron lahjakortti Konton verkkokauppaan, josta on mahdollista hankkia laadukkaita akustiikkatuotteita. Katso tarkemmat kampanjan/arvonnan säännöt täältä.


Kampanja koskee 20.3.–31.12.2023 ostettuja ja rekisteröityjä Genelec-malleja: 8351B, 8361A, 8381A, S360, 1237A, 1238A, 1238DF, 1234A, 1234AC, 1235A, 1236A ja W371A. Käyttöönotto- ja kalibrointipalvelu ei sisällä asennusta. Kohteen tulee sijaita Suomessa.

Jätä yhteystietosi niin tulemme luoksesi!

Kun olet ostanut kampanjatuotteen ja rekisteröinyt sen MyGenelec-palvelussa, voit jättää yhteystietosi alle. Sovimme kanssasi tarkemman ajankohdan, milloin voimme tulla käyttöönotto- ja kalibrointikäynnille luoksesi.HUOM!

Käytäthän rekisteröitymisessä ja ilmoittautumisessa samaa sähköpostiosoitetta.

Otathan myös huomioon, että kampanja koskee vain seuraavia 20.3.–31.12.2023 ostettuja ja rekisteröityjä Genelec-malleja: 8351B, 8361A, 8381A, S360, 1237A, 1238A, 1238DF, 1234A, 1234AC, 1235A, 1236A ja W371A. Käyttöönotto- ja kalibrointipalvelu ei sisällä asennusta. Kohteen tulee sijaita Suomessa.Koekuuntele kaiuttimia

Monet SAM-jälleenmyyjistämme tarjoavat mahdollisuuden koekuunnella kampanjan kaiutinmalleja. Voit myös varata ajan Genelecin Helsinki Experience Centeriin, jossa useat kampanjan kaiuttimista ovat kuunneltavissa.

Lue lisää Helsinki Experience Centeristä ›

Kysyttävää?


Mikäli sinulla on kysyttävää kampanjasta, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai WhatsAppin välityksellä:


Ota yhteyttä WhatsAppin kautta

Etsi jälleenmyyjäsi

Kirjoita kenttään sijaintisi ja löydä lähin jälleenmyyjäsi.

Rajausvaihtoehdot
X Rajausvaihtoehdot
All
Studiomonitorit
Kotikaiuttimet
AV-asennus
Tekninen huolto
Showroom
Experience Centre
SAM Certified
Smart IP Certified
Maa