Smart IP

Etsitkö laadukasta äänentoistoratkaisua IP-verkkoon? Smart IP -kaiuttimet tarvitsevat vain yhden CAT-johdon. Järjestelmän suunnittelu ja rakentaminen ei voisi olla helpompaa, nopeampaa ja kustannustehokkaampaa.

Etsitkö laadukasta äänentoistoratkaisua IP-verkkoon? Smart IP -kaiuttimet tarvitsevat vain yhden CAT-johdon. Järjestelmän suunnittelu ja rakentaminen ei voisi olla helpompaa, nopeampaa ja kustannustehokkaampaa.

Power to the speaker.

Power to the installer.

Yksi fiksu pieni kaapeli

Genelecin esittelemä ainutlaatuinen Smart IP -teknologia mahdollistaa kaiuttimen tarvitsevan sähkön, audion, säädettävyyden ja valvonnan olevan saatavilla vain yhden kaapelin avulla.

Kaunista ja yksinkertaista

Kun yhdistät Genelecin innovatiivisen Smart IP -teknologian uusiin 4420A- ja 4430A-kaiuttimiin, saat molemmat. Kaikki näiden PoE-tekniikalla toimivien aktiivikaiuttimien tarvitsema käyttösähkö saadaan CAT-kaapelin kautta. Kaunista ja yksinkertaista.

Tehopari

Genelec Smart IP -teknologia ja Power-over-Ethernet (PoE) -ominaisuudet mahdollistavat 4420A- ja 4430A-kaiuttimien tuovan yksikaapelisen yksinkertaisuuden ja erinomaisen äänen jopa haastavimpiin, huippuluokan audiojärjestelmien suunnittelu- ja asennusprojekteihin.smartip-cable-short“IP-teknologia-alustan kehitys tarjoaa integraattoreille helpon ja kustannustehokkaan tavan tinkimättömiin korkealaatuisiin audio-asennuksiin.”

—Aki Mäkivirta • Genelecin tuotekehitysjohtajaAikaa säästävä ohjelmisto

Yhden kaapelin tarjoama yksinkertaisuus on vasta alkua. Genelec Smart IP manager -ohjelmiston avulla Smart IP -teknologia mahdollistaa joustavan järjestelmän integroinnin, valvonnan, hallinnan ja valvonnan IP-verkon kautta.

Genelec -kaiuttimien hallintaohjelmisto on jo vakiintunut ja luotettu työkalu studiokaiutinvalikoimassa. Asentajien tarpeita vastaamaan Genelec kehitti ohjelmiston, joka tarjoaa työkalut, jotka keskittyvät tiettyjen ongelmien ratkaisemiseen AV-asennuskäytössä. Ohjelmisto tarjoaa kaiutinten etsimisen, yksilölliset viive- ja EQ-säädöt sekä järjestelmän organisoinnin ja tilan valvonnan.

Tämä säästää integraattoreilta huomattavan määrän työaikaa ja varmistaa samalla, että järjestelmä toimii erinomaisella selkeydellä ja puheen ymmärrettävyydellä.

smartip-computer

Genelec Smart IP Loudspeakers – Exceptional Sound over IP

Genelec and G Livelab Tampere: creating the perfect live music venue | Genelec AV

Genelec Smart IP helps deliver multisensory experience at Finnish Music Hall of Fame


Smart IP -referenssejä

Dream Bigger.
Think you can’t take on high-end installations?
Think again. With Genelec Smart IP technology,
designers and installers now have the ability to
deliver Genelec’s pure and powerful award-winning
sound to any IP installation.

smartip linedrawing