8010 Stereo Pair

8010A Songwriting-paketti on erinomainen ratkaisu todella pieniin tiloihin, ja liikkuville työntekijöille. 8010:n alumiinikotelo on todella jämerä ja kestää huomattavan paljon kulutusta ilman mitään vaikutusta äänentoiston laatuun.


Ratkaisun tuotteet:

Genelec 8010A Active Studio Monitor
2 × 8010A

Loistava suorituskyky kokoon nähden

8010A on kokoluokassaan suorituskyvyltään paras.

8010A on erittäin pieni tarkkailukaiutin, mutta älä anna pienen koon hämätä sinua, koska suorituskyvyltään 8010A on täysiverinen ammattilaistuote. Sen kehittämiseen on käytetty lukematon määrä tuotekehitystyötä, ja lopputuloksena on tuote joka vastaa Genelecin laatu- ja suorituskykyvaatimuksia. Se on korkealuokkainen työkalu, johon voit luottaa kun teet tärkeitä päätöksiä omassa työssäsi.

Erittäin pienen koon, korkealaatuisen äänentoiston, yllättävän korkean äänenpaineen ja 67 Hz asti ulottuvan basson yhdistelmä on työkalu, jonka voit ottaa mukaasi minne tahansa, ja jonka kanssa voit työskennellä missä tahansa.


Helppo kuljettaa mukana

8010A-pari on niin pieni, että voit vaivatta pakata sen reppuusi, lentolaukkuun, tai hätätilanteessa jopa muovikassiin.

Pienen koon ja kestävän alumiinikotelon ansiosta 8010 kestää pakkaamista ja purkamista kertan toisensa jälkeen ilman vaikutusta äänenlaatuun tai toimintavarmuuteen. Tarvitset vain äänilähteen (balansoiduilla lähdöillä) ja pistorasian.

Olitpa sitten menossa tärkeään kokoukseen esittelemään töitäsi asiakkaalle, tai jakamassa ideoitasi ystävillesi, 8010:n siirreltävyys tekee niistä loistavan ratkaisun kun tarvitset korkealaatuisia kaiuttimia mukaasi. Voit myös ostaa meiltä kantokassin niitä varten!Ratkaisun tuotteet:

8010A

SPL

96 dB

Taajuusvaste

67 Hz - 25 kHz (-6dB)

Mitat

H 195 x W 121 x D 115 mm, with Iso-Pod™ (muunna tuumiksi)

Avainteknologiat

Active Crossovers

Room Response Compensation

Directivity Control Waveguide (DCW™)

Intelligent Signal Sensing (ISS™)

Iso-Pod™ Stand

Minimum Diffraction Enclosure (MDE™)

Optimized Amplifiers

Protection Circuitry

Reflex Port Design

Versatile Mountings

Genelec 8010A Studio Monitor Introduction Video


Etsi jälleenmyyjäsi

Kirjoita kenttään sijaintisi ja löydä lähin jälleenmyyjäsi.

Rajausvaihtoehdot
X Rajausvaihtoehdot
All
Studiomonitorit
Kotikaiuttimet
AV-asennus
Tekninen huolto
Showroom
Experience Centre
SAM Certified
Smart IP Certified
Maa

Dokumentit

UKK

The Classic 8000 Series monitors have an analogue input. The 7200 Series SAM subwoofers have AES/EBU digital outputs only. However, other 7300 Series SAM subwoofers have analogue inputs and outputs and can be used also with analogue monitors.

Which SAM™ Products You Are Going to Mix With the Classic 8000 Series?
Mixing 8000 Series and SAM™ monitors is not recommended

We do not recommend mixing Classic 8000 Series monitors with SAM™ Monitors.
If the analogue input sensitivity of 8000 Series and SAM™ Series monitors are the same, Genelec SAM™ Monitors exhibit a slightly larger latency (< 5 ms) than 8000 Series monitors. Therefore Classic 8000 Series and SAM™ Series monitors should not be mixed in a stereo pair or multichannel setup.

It is alright to mix Classic 8000 Series with SAM™ Subwoofers

However, it is okay to mix the Classic 8000 Series monitors with SAM™ Subwoofers. Any Classic 8000 Series monitors can be used with SAM™ Subwoofers, in any stereo or multichannel setup.